TOP 5 SAVETA: Kako izabrati najbolje mesto za doček Nove godine u Beogradu

06/06/2019

Novosti

Beograd je poznat kao prestonica dobre zabave, pa samim tim on može da ponudi veliki izbor različitih mesta za doček lude novogodišnje noći.  S obzirom na to kakve su vaše želje i potrebe možete se odlučiti za različite varijante, restorane sa živom muzikom, večerom, ekskluzivni doček ili pak mesta sa opuštenom atmosferom.

Raznolikost programa je svakako velika prednost, jer vam omogućava da odaberete adekvatno mesto za sebe i svoje prijatelje. Da biste u potpunosti uživali potrebno je da razmislite šta zapravo želite, a da nakon toga pregledate bogatu ponudu i donesete pravu odluku.

Beograd je grad koji pruža mnogo mogućnosti. Doček u romantičnoj atmosferi pod sjajem sveća, luksuzne večere u najelitnijim restoranima ili nešto treće? Na našem sajtu vas očekuju korisne informacije o restoranima, programima i ponudama, tako da je ovo pravi način da na jednom mestu dobijete sve korisne informacije. 

Ukoliko još uvek imate dilemu evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da se opredelite za mesto koje će u potpunosti ispuniti sva vaša očekivanja...

 

 1. UŽIVAJTE U OMILJENOJ MUZICI

Prvo i najbitnije pitanje kada je doček Nove godine u pitanju jeste ko svira i peva?! I to je potpuno razumljivo, jer ukoliko odete na proslavu gde se sluša muzika koju ne volite bićete u ozbiljnom problemu. Ne dozvolite da vam celo veče prođe u neraspoloženju i napetosti, već se dobro raspitajte gde se pušta kakva muzika i odaberite restoran sa vašim omiljenim izvođačima. 

U zavisnosti od toga šta volite da slušate imate mogućnost da uživate u različitim vrstama muzičkog programa:

Mnogi poznati restorani nude kvalitetan muzički program i nezaboravan provod uz poznate pevače sa domaće muzičke scene. Za kompletnu ponudu posetite naš sajt i pronađite idealno mesto za vaš doček Nove godine. Iskuskni ugostitelji već dugi niz godina se bave organizacijom dočeka, tako da nećete imati nikakve zamerke. Oni već dobro znaju kako da gostima maksimalno udovolje i doprinesu da njihovo raspoloženje bude na nivou. Zaigrajte uz poznate zvuke pop, narodnih ili drugih vama omiljenih pesama i sa svojim najdražim prijateljima ili porodicom proslavite ludu novogodišnju noć.

 

2. ATMOSFERA JE PRESUDNA ZA DOČEK NOVE GODINE

Novogodišnja noć je vreme za opuštanje i uživanje. Upravo zbog toga treba da imate na umu da pri odabiru mesta za doček posebnu pažnju obratite na to kakva atmosfera vlada tamo gde planirate da idete. Ukoliko ne volite preteranu gužvu i želite da uz prijatnu večeru i razgovor uživate u opuštenoj atmosferi onda biste trebali da birate restorane sa nešto laganijim programom i živom muzikom koju volite da slušate. Za nešto energičniji doček tu su moderne kafane.

Čuveni beogradski restorani poput restorana Franš, Kalemegdanska terasa, restorana Dva jelena, Mokum, Legat 1903, i mnogi drugi nude kvalitetan muzički program, pa tu možete uživati u zvucima, kako volimo da kažemo od Silvane do Nirvane. Njihove sale postaju prave male pozornice, sa raskošnom dekorativnom rasvetom, pod kojom ćete osetiti potpunu magiju te čarobne noći.

 

3. ŠTA SVE NUDE RESTORANI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI?

Novogodišnje proslave mogu biti organizovane na mnogo načina. Neke od njih podrazumevaju hranu i piće, neke samo piće, a na vama je da odlučite koja varijanta je vam prihvatljivija. Ako volite restoranske dočeke onda je sasvim razumno očekivati da će pred vas biti postavljena bogata i raskošna večera.

I u kafanama, hotelima i event centrima večera je nešto što se podrazumeva. Novogodišnja noć je vreme kada treba potpuno da udovoljite svojim željama, pa se potrudite da pronađete mesto koje će vas i svojom uslugom i atmosferom učiniti zadovoljnim i spremnim da u odličnom raspoloženju ispratite staru i dočekate Novu godinu. 

Na našem sajtu možete pogledati kompletnu  ponudu restorana, koji će vas svojom ponudom raznovrsne hrane oduševiti, pa se odlučite koji od njih bi mogao biti najbolji izbor za vaš doček Nove godine. 

 

4. ZAŠTO ODABRATI BAŠ RESTORAN ZA DOČEK NOVE GODINE?

Novogodišnja noć je vreme za porodična i prijateljska okupljanja. To često podrazumeva veliki broj ljudi. Lepo je dočekati ih u svom toplom domu, ali ipak... Sigurni smo da ne želite celo veče da budete konobar i kuvar... Jer ipak je doček veče kad i vi treba da uživate. Upravo zbog toga je restoran idealno mesto kad je doček Nove godine u pitanju.

Predsnosti restorana u odnosu na druga mesta:

  • udobnost i komfor - svako ima svoje mesto, ne razmišljate gde će ko da sedne, da li imate dovoljno prostora i tome slično
  • profesionalno posluženje - konobari su zaduženi za sve što vam treba, na vama je samo da se opustite i uživate
  • pijete koliko želite - ne razmišljajte o tome koliko je još pića preostalo, da li će biti dovoljno za sve... samo naručite omiljeno piće i maksimalno uživajte
  • profesionalno ozvučenje i muzičari - restorani se uvek trude da se osećaju fantastično, pa se za Novu godinu posebno vodi računa o izovđačima i ozvučenju
  • raskošno ukrašen prostor i adekvatno dekorisan i osvetljen prostor - ukoliko ne želite da vaša kuća sija kao božićna jelka onda je najbolje da organizaciju dočeka prepustite iskusnim ugostiteljima

Još jedna od bitnih stvari kad je odabir mesta za doček Nove godine u pitanju svakako je udaljenost od vašeg mesta stanovanja ili mesta na kojem se trenutno nalazite. Da ne biste imali neprijatnosti poput gužvi, raznih saobraćajnih kontrola, duge i naporne vožnje najbolje je da obratite pažnju na to gde je smešten restoran u koji odlučite da idete. Osim toga, vrlo bitnu ulogu ima i to da li mesto poseduje parking, jer nešto što sigurno ne želite jeste da do pola noći tražite mesto za parking. I onda kad se već parkirate, razmišljate da li vam je auto bezbedan i da li će vas dočekati neka neprijatnost po povratku. 

Većina hotela i restorana ima svoj parking, a neki koji mogu da se pohvale obezbeđenim parkingom. Neki od restorana koji mogu da vam ponude bezbedan parking je restoran Little Bay, Mokum, Franš, , ali i mnogi drugu. Budite rasterećeni i sigurni, jer je ipak bezbednost na prvom mestu. Ne rizikujte da vam neke nepredviđene okolnosti pokvare sjajnu novogodišnju noć. 

 

5. DOČEK NOVE GODINE ZA SVAČIJI DŽEP

Pri odabiru pravog mesta za vaš doček, važnu ulogu imaju i kvalitet usluge, ali i cena. Beograd je grad koji nudi za svačiji džep po nešto. Upravo zbog toga baš kod nas možete pronaći spisak svih restorana, kafana i klubova koji nude organizovan doček Nove godine sa cenama, kompletnim informacijama o izvođačima, uslovima, mestu na kom se nalaze. Uvidom u ove bitne informacije videćete da postoji veliki broj restorana koji nude večeru sa živom muzikom po povoljnim cenama, ali i onih restoran koji su predviđeni za one koji te noći žele da uživaju u luksuzu i raskoši.

Od dočeka možete očekivati mnogo i kad su jeftinije varijante u pitanju. Kada odlučite koliko ste novca spremni da izdvojite za ludu novogodišnju noć potražite adekvatnu ponudu. U zavisnosti od izvođača, kategorije restorana, mesta na kom se nalazi i menija zavisi i koliko će vas doček koštati. Odaberite ono što vam je prihvatljivo i potrudite se da ne razmišljate ni o čemu drugom već da u veselom raspoloženju ispratite staru i dočekate Novu godinu.

Ostale aktuelnosti

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...

splav restoran amphora 1
plus

VEČERA U DVOJE: Gde izvesti devojku na večeru

Kategorija: Novosti

20.05.2019

Iako vi možda niste Romeo, a vaša izabranica Julija, ne bi bilo na odmet da bar s vremena na vreme odvojite malo vremena samo za vas i da u prijatnoj...

restorani sa pogledom
plus

Najbolji restorani sa pogledom u Beogradu (2019)

Kategorija: Novosti

03.05.2019

Beograd je grad koji pruža mnogo mogućnosti. Kad poželite da ručate van kuće pred vama se nalazi širok izbor restorana koji nude ukusnu hranu i svojim...