Hari's Creperie specijal krepa

Haris Creperie, Novi Beograd

haris creperie novi beograd hrana 12 (1)
price tag

880 din

utisak

Beograd je grad koji se može pohvaliti veoma bogatom ugostiteljskom scenom. Zahvaljujući nekim restoranima kao što je novobeogradski restoran Hari's Creperie u njemu imate priliku da probate sjajne gastromomske pikanterije i da iskusite hedonizam u svom najlepšem obliku.

Zahvaljujući iskusnom timu, profesionalnim kuvarima i vrhunskim sastojcima u restoranu Hari's Creperie svakodnevno nastaju specijaliteti kod kojih, jednom rečju, zastaje dah.
Bilo da poželite da doručkujete, ručate ili večerate u restoranu Hari's Creperie u jedno smo potpuno sigurni, osvojiće vaše srce već pri prvom zalogaju. Na njegovom bogatom meniju nalazi se veliki broj najrazličitih slatkih i slanih secijaliteta. 

Ukoliko volite "jake" slatkiše ovo će biti vaš raj na Zemlji. S obzirom da je ovo kuća najboljih slatkih pikanterija u gradu, ovog puta smo se odlučili da probamo krepu, koja je punjena vanila filom, jagodama i bananama, a odozgo prelivena savršenim spojem crne i bele čokolade. I bum... Njen izgled nas je već na prvi pogled ostavio bez daha... Velika porcija, ukrašena kao iz najpoznatijih svetskih restorana, mnogoooo čokolade, spoj najlepših sastojaka.

Već pri prvom zalogaju oseća se prava magija. Sočna, slatka, preukusna... Savršen spoj vanila krema sa voćem daje slatkoću, a jagode dašak svežine tako da dobijate ukus koji je pravi raj za nepca. Svaki naredni zalogaj se topi u ustima, a vaša čula su potpuno izoštrena. Za sve prave sladokusce ovo je desetka, desetka na skali sreće za koju je zadužena mešavina bele i crne čokolade kojom je prelivena cela krepa. 

Nakon što smo završili sa ovom slatkom fantazijom osećamo zadovoljstvo, spokoj i neverovatnu dozu energije. U njoj je sazdano sve ono što budi čula, podiže raspoloženje i čini vas neizmerno srećnim. Ukoliko još uvek niste krenuli ka restoranu Hari's Creperie požurite, jedna ovakva krepa čeka da postane deo vaših najslađih navika.  Iako je njena cena malo "jača", imajte na umu da je ovaj dezert sasvim dovoljan za dve osobe. Sve porcije u ovom restoranu zaista su velike, sa puno sastojaka, pa je sigurno da cena opravdava kvalitit, a takođe i kvantitet. 

slični specijaliteti