Restoran Fish i zeleniš

Karađorđeva 2-4, Beton hala Prikaži na mapi

Rezervacije: 066 00 24 00

o restoranu

Iako vas naziv ovog restorana nesumnjivo vodi na pomisao da je on rezervisan samo za riblje specijalitete i povrće to ipak nije tako. Restoran Fish & zeleniš svojim gostima nudi mnogo više od toga. Svoje mesto našao je u beogradskoj Beton hali u Karađorđevoj ulici na broju 2-4. Svojim interesantnim menijem i enterijerom privlači prave ljubitelje dobrog zalogaja. 

Ambijent ovog restorana govori sam za sebe. Enterijer uređen po ugledu na poznate svetske restorane. Svetao i prijatan ambijent uz zvuke mediteranske muzike i preukusnu hranu stvara jednu prijatnu atmosferu u kojoj ćete poželeti da uživate svakog dana. 

Na meniju ovog restorana osim već poznatih ribljih specijaliteta kao što su kroketi od lososa, dimljena tuna, karpaćo od hobotnice, tu su i jela od povrća kao što su zapečeni plavi patlidžan, pečena cvekla, grilovan bukovače, a za ljubitelje mesa čufte od jagnjetine, dimljena pačetina, tiganja. Nakon slanih pikanterija obavezno probajte i čokoladnu tortu ili hrskavi kolač. 

Ono što ovaj restoran čini posebnim jeste način pripreme hrane, pažljivo odabrane namirnice, ali i kvalitet maslinovog ulja na kojem se najveći broj jela sprema. Uz specijalitete koje za goste restorana Fish & zeleniš spremaju vrhunski kuvari preporučuje se da probate kvalitetna vina iz fruškogorskih vinarija, kao i najkvalitetnije vrste domaćih rakija. 

Opustite se i uživajte u prelepom pogledu na reku, brodiće i kruzere koji tuda plove i uživajte. Za sve ostalo će se pobrinuti ljubazno osoblje restorana Fish & zeleniš.

usluge

Tip kuhinje: Mediteranski

Svakim danom 09:00-01:00h

Prosečne cene

Bašta / Terasa

Na reci

Javni parking

Wi-Fi

Plaćanje karticama

Nepušačka zona

hrana - Restoran Fish i zeleniš

lokacija - Restoran Fish i zeleniš

usluge

Tip kuhinje: Mediteranski

Svakim danom 09:00-01:00h

Prosečne cene

Bašta / Terasa

Na reci

Javni parking

Wi-Fi

Plaćanje karticama

Nepušačka zona

slični restorani

restoran salon 1905 11

Restoran Salon 1905

Karađorđeva 48, I sprat

Rezervacije: 066 00 24 00