RESTORAN BOTTEGA - Nova Godina, Doček Nove Godine 2025

 • Muzika:

  Kiriakos Georgiou

 • Piće i hrana:

  Kompletna svečana večera

 • Cena:

  od 120€

 • Adresa:

  TC Galerija

 • Kontakt:

  066 222 151

Iako nam je fokus bio na neverovatnom jelovniku insipirisanom Italijom, nismo mogli da odolimo potpunoj gastronomskoj i prostornoj selibi u tople krajeve Mediterana. Tome doprinose i specijaliteti španske, francuske i drugih mediteranskih kuhinja u kojima naši gosti beskrajno uživaju.

Enterijer i eksterijer će učiniti da na trenutak otputujete u neki od zavodljivih gradova kraj mora. Svaki detalj podseća na eleganciju kojom odiše italijanska kultura, a ceo prostor je namenjen isključivo vizuelnom i gastronomskom užitku, pa se tako kod nas možete na trenutak opustiti i zamisliti da ste kraj mora dok uživate u autentičnim specijalitetima svetskih kuhinja.

Celo iskustvo upotpunjava Bottega show room gde možete kupiti proizvode iz naše prodavnice poput pribora za potpuno uživanje u vinu, domaćih džemova, tartufa, francuskih sireva, španske pršute i drugog. Naše ljubazno osoblje će vam rado pomoći i uputiti Vas u ovaj čarobni deo Bottega restorana.

Volite bogat muzički sadržaj? Obožavate da probate nesvakidašnje specijalitete? Uživate u dobrom zalogaju uz zvuke kvalitetne muzike?

Više ne morate da putujete da biste sebi pružili takvo zadovoljstvo.

Mi smo smo došli do Vas.

Akcija

Mogućnost plaćanja iz inostranstva, kao i izdavanja elektronskih karata, bez potrebe dolaska na prodajno mesto!

Muzika

Ove godine ne morate da razmišljate na koji biste način proveli novogodišnju noć, da ne bude kao i sve prethodne. Mi smo razmišljali umesto Vas, pa smo tako odlučili da u uobičajeno zimsko vreme, unesemo malo morske čarolije. Naime, poznati grčki izvođač, Kiriakos Georgiou, pobrinuće se da Vaš doček 2025. bude originalan i nezaboravan.

Domaća, srpska muzika je neizostavni deo večeri, kao i dobro raspoloženje i atmosfera grčkog melosa.

Cene

Cena po osobi je od 120 eur do 160 eur u zavisnosti od pozicije stola u samom restoranu i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice.

Piće i hrana

Mapa sedenja

lokacija