restorani za svadbe

Pronađeno

0

restorana

Restorani za svadbe / Sale za venčanja - Beograd

Ponuda restorana za svadbe i venčanja

Portal restoranibeograd.com vam pored mogućnosti da pretražite najbolje restorane u Beogradu i rezervišete vaše mesto u nekom od njih, takođe omogućava da na jednom mestu vidite prezentacije najboljih restorana i sala za svadbe (venčanja). Ukoliko uskoro stajete na ludi kamen onda je definitivno pravo vreme da što pre rezervišete svoj datum u nekom od restorana za svadbe koje imamo u ponudi.

Kako odabrati pravi restorana za venčanje?

Ne brinite, ovo pitanje ćete sebi postaviti samo kod prvog venčanja, svaki sledeći put će vam biti lakše :) Malo šale nije na odmet, čisto da razbijemo tremu. Ukoliko želite da pronađete pravu salu (restoran) za vašu svadbu, onda treba da obratite pažnju na sledeće stvari:

  • lokacija restorana
  • da li restoran ima sopstveni parking i koji je njegov kapacitet
  • ukoliko pravite manju svadbu obratite pažnju da li će slavlje izgledati lepo ako se odlučite za veću salu, nije vam potrebna skučena sala ali ni previše praznog prostora
  • da li restoran za svadbe insistira na njihovom fotografu ili vi možete angažovati fotografa po izboru
  • da li je usluga na bazi švedskog stola ili je posluženje od strane konobara
  • da li postoji vremensko ograničenje do kada proslava može da traje

Ovo su naravno samo neke od stvari na koje treba da obratite pažnju kada sa vašom drugom polovinom birate idealnu salu za venčanje.

Za koju ponudu se odlučiti?

Kada ste konačno odabrali nekoliko restorana koji su vam ušli u uži izbor, ostaje večita dilema koji će biti pravi izbor. Veliki broj restorana ima unapred dosta rezervisanih termina, pa ako želite baš određeni datum za vaše venčanje onda ćete se verovatno odlučiti sistemom eliminacije, jer ćete mnoge u startu otpisati. Savetujemo vam da se odlučite za restoran koji vam je već pri prvoj poseti ostao u najlepšem sećanju i osetili ste da biste u njemu mogli da organizujete svoje idealno venčanje.

Koliko košta svadba?

Većina restorana će vam formirati cenu po gostu, a cena zavisi od termina vaše svadbe pa sve do menija za koji ste se odlučili, odnosno šta je to što će biti uključeno u cenu. Mnogi restorani će vam pored standardne ponude hrane i pića ponuditi gratis i dodatne stvari kojima će pokušati da vas pridobiju, kao što je mladenačka torta, ukrasi na stolicama i svećnjaci na stolovima, gratis noćenje u apartmanu i slične stvari.

Kada se odlučujete koji set meni da odaberete imajte u vidu da većina gostiju ne voli švedski sto, već im je draža konobarska posluga. Takođe ćete se verovatno naći u dilemi koju ponudu pića da odaberete, od one osnovne do ekskluzivne koja uključuje skupa pića. Imajte na umu da će se 90% vaših gostiju odlučiti da konzumira pića iz osnovne ponude, pa zato dobro razmislite da li vam je potrebna šira paleta pića koje je u startu i skuplja.

Pored troška sale za venčanje, dodatni troškovi za vašu svadbu će biti i venčanica za mladu i odelo za mladoženju, bend, fotograf, dekoracija, burme i još neke stvari bez kojih se ne može zamisliti svadbena proslava.

Venčanje na otvorenom?

Mnogi parovi maštaju o idealnom venčanju na otvorenom, poput onih koje gledamo u holivudskim filmovima, ali dobro razmislite o toj odluci jer se venčanje iz bajke brzo može pretvoriti u pravu noćnu moru, dovoljan je jedan duži letnji pljusak ili oluja pa da pokvari kompletne planove. Ukoliko baš želite da imate svadbu na otvorenom onda vam preporučujemo da odaberete restoran koji može da vam ponudi da se kompletna organizacija preseli u zatvoreni prostor u slučaju lošeg vremena. Vaši živci će vam svakako biti zahvalni na takvoj odluci :)

Bez obzira da li se odlučite za manju ili veću svadbu, na otvorenom ili zatvorenom, na ovaj ili onaj bend... pripremite sebe da je to vaš dan, dan koji ćete pamtiti celog života i ne dozvolite da vam bilo kakva sitnica utiče na raspoloženje, jer sa dragim ljudima koji će uveličati vašu proslavu taj dan će svakako proteći savršeno.