GRAND PALACE HALL - Nova Godina, Doček Nove Godine 2024

 • Muzika:

  Aco Pejović

 • Piće i hrana:

  Svečana gala večera

 • Cena:

  od 80€

 • Adresa:

  Beogradski sajam

 • Kontakt:

  066 222 151

Ponoć je sa Acom Pejovićem: Spektakularni doček Nove godine u Beograd.

Godinu u kojoj je oborio sve rekorde u poseti na koncertima širom sveta, a njegova pesma “Ponoć” postala nenadmašni hit, Aco Pejović odlučio je da završi na najbolji mogući način, druženjem sa publikom u Beogradu na najvećem i najglamuroznijem dočeku u regionu. 

Ovaj neponovljivi spektakl desiće se u Hali 5 na Beogradskom sajmu, u kojoj će u novogodišnjoj noći biti smešten “Grand Palace Hall”, a gde će oni najsrećniji imati priliku da uživaju u provodu kakav samo Pejović ume da priredi. Posetioci će uživati u luksuzu a čitav prostor biće dekorisan po ugledu na najveće svetske event centre. 

Muzika

ACO PEJOVIĆ će biti zadužen za spektakularnu atmosferu za doček Nove 2023. godine!

Cene

Grand Palace Hall ce za doček biti podeljen na dve zone, wine zone i champagne zone .

Svi gosti imaju kompletnu večeru na bazi švedskog stola. U wine zoni u cenu karte pored večere su uključena sva bezalkoholna pića osim energetskih napitaka kao i flaša vina po vašem izboru od naših sponzora.

Champagne zona je podeljena na Moet zonu, Imperial Ice Moet zonu kao i Dom Perignon zonu. U sve tri zone ju uključena u cenu kompletna večera i sva bezalkoholna pića osim energetskih, a dodatno čaša šampanjca u ponoć u zavisnosti u kojoj zoni se nalazite, Moet, Moet Imperial Ice i Dom Perignon.

Piće i hrana

Mapa sedenja

lokacija