HOTEL CROWNE PLAZA - Nova Godina, Doček Nove Godine 2025

 • Muzika:

  Nataša Bekvalac

 • Piće i hrana:

  Svečana novogodišnja večera

 • Cena:

  od 190 €

 • Adresa:

  Vladimira Popovića 10

 • Kontakt:

  066 222 151

Zimske čarolije još nisu počele, a mi smo već spremni za slavlje! Tim povodom, želimo da Vas obavestimo da je sve za najluđu noć spremno, na Vama je samo da rezervišete svoje mesto, a mi ćemo se postarati da novogodišnje veče bude zajedničko nezaboravno iskustvo. 

Crowne Plaza vas i ove godine poziva na veličanstveni doček 2025. uz najbolju ekipu i ambijentu u gradu. Radujemo se što ćemo vas ugostiti u prazničnoj atmosferi punoj muzike, magičnih događaja, gurmanskih iskustava, srećnih uspomena, a ponosni na tradiciju stvaranja novih trenutaka za pamćenje. 

Uz Cabaret show sa Natašom Bekvalac i Duo Fidelio bendom dočekaćemo novu godinu onako kako dolikuje. Smeh, dobra hrana i piće su neizostavni delovi svih naših proslava. 

Pridružite nam se 31. decembra na dobro poznatom mestu na ekskluzivnom dočeku godine koja sledi. Vidimo se!

Akcija

Mogućnost plaćanja iz inostranstva, kao i izdavanja elektronskih karata, bez potrebe dolaska na prodajno mesto!

Muzika

Za novogodišnju veselu atmosferu u hotelu Crowne Plaza pobrinuće se NATAŠA BEKVALAC!

Cene

Cena po osobi se kreće od 190 eur do 350 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice (vidi mapu).

Piće i hrana

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Crowne Plaza.

Mapa sedenja

lokacija