Torta dana bacila nas je u ČOKOLADNU EKSTAZU!

Restoran Despacito

restoran despacito torta dana
price tag

400 din

utisak

Toplo vreme i sunčan dan, kao stvoreni su za uživanje u popodnevnom ručku u nekoj lepoj bašti. Zaintrigirani novootvorenim restoranom Despacito, odlučili smo da ga posetimo i sami se uverimo u njegov kvalitet.
Ipak, ovaj restoran ima velike prednosti u odnosu na restorane koji se nalaze na Novom Beogradu – veliki parking za sve goste i prijatnu baštu.
Osim toga, restoran ima i sjajnu uslugu i prelep ambijent, o čemu više možete pročitati ovde.
Iskoristili smo lepo vreme i smestili se u debeli hlad bašte okružene mirisnim cvećem.
Konobar sa ljubaznim osmehom na licu odmah nas je uslužio i doneo jelovnike. Tada je počela prava dilema oko toga šta naručiti. Sve izgleda tako savršeno, pa smo se odlučili za specijalitete od mesa - ćuretinu "Despacito" i dimljenu vešalicu od vrata mangulice.
Nismo dugo čekali da započnemo ovu gastronomsku avanturu, jer su jela stigla veoma brzo. Oba mesna specijaliteta su vrlo obimna i prosto savršena. Ne znamo kom jelu da damo prednost jer su zaista izvrsna.

Ipak, kraljica ovog obroka definitivno je bio dezert – torta dana.
Iako smo se već prejeli nismo bili u stanju da odolimo ovom slatkom zadovoljstvu.
Torta dana restorana Despacito je čokoladna torta koja nas je odvela u slatki delirijum. Takvu punoću ukusa čokolade koja se topi u ustima još nismo iskusili. Izmrvljeni bademi, sveže jagode i žuti krem nisu samo za dekoraciju – u kombinaciji sa tortom daju takvu fuziju ukusa koja će oduševiti sve sladokusce.
Iako su naši stomaci bili puni od obilnog ručka, dezert je nestao svetlosnom brzinom. Jednostavno ne možete da prestanete da se divite ovoj prfektnoj kombinaciji ukusa, koja dolazi do izražaja pri svakom zalogaju.

Hrana u restoranu Despacito je za svaku preporuku, ali obavezno ostavite mesta za njihovu Tortu dana – tu čokoladnu ekstazu morate probati.

slični specijaliteti