RESTORAN DESPACITO: Usporite i prepustite se užitku

02/05/2018

Posetili smo

Nedavno je Novi Beograd dobio jedan novi interesantan restoran po imenu "Despacito". Njegov opis veoma nas je zaintrigirao, pa smo rešili da ga posetimo i lično se uverimo u njegov kvalitet.

Dovezli smo se do Jurija Gagarina 20đ, i odmah uočili ogromnu prednost koji restoran Despacito poseduje - prostran parking koji je na raspolaganju gostima. Ogromna olakšica u ovom delu grada, koja nas je stvarno prijatno iznenadila.

To je bio samo početak našeg oduševljenja ovim neverovatnim restoranom.

Kada smo prešli preko njegovog praga, moderno dizajniran ambijent ostavio nas je bez daha. Ekstravagantnim enterijerom ovaj restoran opravdava status Beograda kao metropole.

Restoran Despacito

Osim sjajno uklopljenih detalja i zanimljivo dekorisnog prostora, unutašnjost restorana osvaja i pokretnim staklenim zidovima.

Restoran Despacito

Pored privatanog parkinga, veliki plus je i ušuškana, prostrana bašta okružena cvećem. Pošto je bio lep i topao dan, odlučili smo da se prepustimo njenim čarima.

Restoran Despacito

Ljubazan i nasmejan konobar odmah nam je posvetio pažnju i doneo jelovnike.

Pažljivo odabran internacionalni meni pregledno je predstavljen u kartama jela, pića, vina i stekova. Uz pomoć tableta, ovaj bogati meni upotpunjen je multimedijalnom aplikacijom koja je dostupna svakom gostu.

Restoran Despacito, jelovnici

Odabrali smo specijalitete od mesa - ćuretinu "Despacito" i dimljenu vešalicu od vrata mangulice i sa nestrpljenjem čekali da započnemo ovu gastronomsku avanturu. Ona je brzo počela, jer se naš ručak u rekordnom roku našao na našem stolu. Oba jela su fantastična! Prava fuzija ukusa opčinila je naša nepca i ne možemo odlučiti koje je bolje - oba su za svaku preporuku.

Hrana u restoranu Despacito

Posle ukusnog jela, uživajući u autentičnom ambijentu, desert je usledio spontano. Apsolutna čokoladna torta upotpunila je ovaj jedinstveni doživljaj, a toliko je savršena da zaslužuje poseban opis koji možete pročitati ovde.

Za kraj smo popili izvrstan espresso i odlučili da isprobamo cigare koje su u ponudi ove kuće.

Čokoladni kolač u restoranu Despacito

Stekli smo utisak da je restoran podjednako pogodan za poslovne ručkove, neformalne, ali i intimne sastanke. Izuzetno ljubazno i profesionalno osoblje stajalo je na raspolaganju za sve vrste upita. 
Restoran Despacito odiše udobnošću, prijatnom atmosferom i opojnim mirisima izvsne hrane koja se u njemu sprema. Stvarno divno iskustvo, koje ćemo ponoviti prvom prilikom.

Preporučujemo da se lično uverite u njegov kvalitet i utonete u čaroliju restorana Despacito. Lagano i polako.

restoran despacito 5

Restoran Despacito

Jurija Gagarina 20đ

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...