8. mart se bliži, a evo gde da izvedete svoju lepšu polovinu za Dan žena

06/03/2018

Zanimljivosti

Romantična večera

Dan žena je pred vratima, a ovo je idealna prilika da iznenadite svoju dragu žensku osobu. Najlepše su čestitke one koje će ostati u sećanju i ispunjavaju sva čula, a večera iznenađenja u nekom od ovih restorana je pun pogotak. Time ćete izraziti svoju ljubav i pokazati koliko vam osoba znači.
Pokloni za ovaj praznik uopšte nisu potrebni. Romantična večera i neki cvetić kao znak pažnje ostaće najlepša uspomena.
Evo nekih restorana u Beogradu koji su kao stvoreni za posebne prilike.

Restoran Amphora

Romantična večera je sjajan način da se obeleži Dan žena, a restoran Amphora je jedan od najromantičnijih u gradu. Ovde se ljubav i lepi trenuci slave svaki dan, a njegov intiman i prijatan ambijent savršen je za osmomartovsko iznenađenje.
Prigušeno svetlo i odsjaj sveća doprinose romantičnoj atmosferi, a tavanica oslikana u motivu neba daje posebnu čar.
Prelep prostor u kome možete da uživate u vrhunskoj hrani i jedinstvenom ambijentu. Napravite rezervaciju za 8.mart u restoranu Amphora i sigurno ćete ponovo osvojiti srce svoje drage.

Restoran Amphora

Restoran Franš

Ukoliko znate da vaša lepša polovina ima istančan ukus, onda je restoran Franš pravo mesto za osmomartovsku večeru.
Sa razlogom je ovaj restoran već decenijama u samom vrhu beogradskog ugostiteljstva, što opravdava svojim kvalitetom. Glamurozan i luksuzan ambijent, iskusno i ljubazno osoblje i izvrsni specijaliteti, samo su neki od razloga koji ovaj restoran svrstavaju u najbolje restorane u Beogradu.
Prijatana i intimana atmosfera idealna je za romantičnu večeru, a ako znate da vaša dama voli elegantne restorane sa stilom, restoran Franš sigurno će je oduševiti.

Restoran Franš

Restoran Little Bay

Restoran Little Bay pravo je mesto ukoliko želite nekog da iznenadite. Njegov unikatan dizajn enterijera čini da se osećate kao da sedite u nekom luksuznom pozorištu, dok vas uz ukusan zalogaj zabavljaju najbolji izvođači klasične muzike. Ukoliko vaša lepša polovina preferira ovu vrstu muzike, njeno oduševljenje biće još veće, pošto je ovo jedini restoran ovog tipa u Beogradu.
Ambijent ovog restorana veoma podseća na teatar, a u četvrtak 8.marta to će i postati jer u njemu gostuju velikani srpske opere - Mirko Milanović (tenor) i Aleksandar Krunić (klavir).
Romantična večera uz veče operskih arija pravi su put do srca vaše voljene osobe.

Restoran Little Bay

Restoran Galaxy Creperie

Ukoliko je vaša lepša polovina pomalo nekonvencionalna i više voli slatkiše od gurmanske večere, onda je restoran Galaxy pravi izbor za vaš izlazak povodom Dana žena. Iako ima veliki broj  internacionalnih jela na svom meniju, najpoznatiji je po svojim izvanrednim vaflima.
Preporučujemo da probate Galaxy wafl, o kome više možete pročitati ovde. Ova neverovatno ukusna fuzija omiljenih nam slatkiša osvojiće svakog sladokusca. Obzirom da je porcija ogromna, predlažemo da naručite jedan.
Ima li šta romantičnije od deljenja slasnog dezerta dok sedite pripijeni uz voljenu osobu?

Galaxy wafl

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...