Ovaj dupli burger je nešto što morate da probate

Restoran Put Oko Sveta

dupli burger
price tag

890 din

utisak

Restoran Put Oko Sveta je novi restoran na Novom Beogradu, koji je već osvojio simpatije mnogih. Obzirom da nude mnoga čudesa od mesa, morali smo da ga posetimo i uverimo se i sami u njegov kvalitet.
Obzirom na to da je ovo stajhaus, nameračili smo se da probamo neki od njihovih junećih odrezaka.
Ipak, kada smo videli neodoljivi dupli hamburger koji su naručili gosti pored nas, nismo mogli da mu odolimo.
Cena ovog burgera jeste malo jača, ali i totalno opravdana, sudeći po obimnosti porcije koja je sasvim dovoljna za dvoje. Više o ambijentu i atmosferi restorana saznajte ovde.
Naša narudžbina stigla je vrlo brzo i nadali smo se da je ukus burgera isti kao i njegov zanosni miris. Prevarili smo se. Još je bolji!
Dupli burger restorana Put Oko Sveta sadrži 300 grama najkvalitetnijeg junećeg mesa, čedar sir, zelenu salatu, paradajz, karamelizovani luk, roštiljski sos i pomfrit kao prilog. Spoj svih ovih ukusa oduševiće sva vaša čula. Osetićete punoću mesa i jačinu rastopljenog sira, dok paradajiz i zelena salata pružaju savršen balans ukusa.
Malo je reći da je ovo jedan od najboljih burgera koji smo ikada probali. Jedina zamerka je što se teško jede, ali kada razdvojite prvi i drugi sprat, lako ćete ga savladati.
Restoran Put Oko Sveta je potpuno opravdao svoju reputaciju, a jedva čekamo da se vratimo i probamo njihove poznate stejkove. Ako nam ovaj primamljivi burger opet ne odvuče pažnju, pošto od samog pogleda na njega kreće voda na usta. 

slični specijaliteti

biftek rolnica 1 (1)

Biftek Salsa Verde

Restoran Dolly Bell

Cena: 1720 din

pacetina u lisnatom testu restoran little bay

HRSKAVO, A SOČNO: Pačetina u lisnatom testu

Restoran Little Bay

Cena: 850 din