Beogradska dešavanja koja će obeležiti kraj avgusta i početak septembra

30/08/2018

Novosti

Beograd

Leto je možda pri kraju, ali dobar provod u Beogradu ne jenjava. Pored brojnih zanimljivih manifestacija koje su organizovane tokom toplih meseci, ima još par koje će ulepšati kraj avgusta.

Fish Fest

Od 30. avgusta počinje Fish Fest koji će trajati do 2. septembra, a održava se kod Nebojšinekule. Ova legendarna manifestacija više od decenije okuplja ljubitelje reka i njihovih gastronomskih čarolija. 12. izdanje ovog festa donosi nam takmičenje u kuvanju riblje čorbe, nautičku izložbu, muzičke koncerte i još mnogo dobre zabave za sve generacije.
Ukoliko vam Fish Fest probudi apetit za sjajnim rečnim ili morskim specijalitetima, poseta nekom od najboljih ribljih restorana u Beogradu, odličan su način da od ovog dana napravite nezaboravnu uspomenu.  

Fish Fest

Besplatan koncert klasične muzike na Tašmajdanu

Jedan od događaja koji Beograd svrstava u autentične svetske metropole je i koncert klasične muzike pod zvezdama.  Na Tašmajdanu će se održati fantastičan koncert pod nazivom "Noć muzike", treću godinu za redom.
Simfonijski orkestar, hor, dečji hor i čuveni "Kolibri", predvođeni dirigentom Bojanom Suđićem će 31. avgusta od 20:30h izvesti delo Karla Orfa "Karmina Burana". Ovakav spektakl na kraju avgusta (i to besplatan) se ne propušta!

Koncert klasične muzike na Tašmajdanu

Kako vam krčanje stomaka ne bi pokvarilo uživanje u koncertu, pre njega svratite u neki od beogradskih restorana u blizini. Preporučujemo restoran Little Bay, kao sjajan uvod u najlepše hitove klasične muzike. Ovo je jedan od najboljih restorana u Beogradu i jedini u kojima možete uživati u ovom muzičkom žanru, i autentičnom ambijentu koji podseća na pozorište.

Druženje sa Fićom i Vespom

Sve ljubitelje automobila oduševiće vest da Muzej Jugoslavije i Udruženje istoričara automobilizma 1. septembra organizuju "Druženje sa Fićom i Vespom".
Atraktivan program vratiće vas u prošlost gde ćete imati mogućnost da vidite šta se vozilo šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka. Dok slušate predstavljanje organizatora, najmlađi će u kreativnoj radionici bojiti Fiće. Nakon proglašeenja pobednika za najsimpatičnijeg Fiću i naj Vespu, sledi sjajno druženje na sedmom festivalu koji promoviše jugoslovensku baštinu
Program počinje u 10:00h na platou ispred Muzeja Jugoslavije i trajaće do 14:00h.
Taman kada je vreme za dobar ručak u restoranu Hush Hush ili restoranu Promaja, koji imaju izvrsnu hranu i predivan pogled na reku.

Beli i žuti automobil Fića

Noćni život na reci

Dok se gradske manifestacije približavaju kraju, noćni život Beograda ne planira da završava svoju letnju sezonu. Vremenski uslovi će diktirati koliko ćemo još vremena imati za provod na kultnim beogradskim splavovima. Dok se prognoza ne pogorša, uživajte u jedinstvenim žurkama na rekama. Sajt gdeizaci.com pomoći će vam da izaberete mesto koje vam najviše odgovara i gde ćete doživeti provod za pamćenje.

Splav The Money

Uživajmo u lepim letnjim danima dok su još uvek tu i iskoristimo svaki. Beograd je bar grad koji vam pruža sjajnu zabavu svakog dana.

 

 

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...