Beogradska dešavanja koja će obeležiti kraj avgusta i početak septembra

30/08/2018

Novosti

Beograd

Leto je možda pri kraju, ali dobar provod u Beogradu ne jenjava. Pored brojnih zanimljivih manifestacija koje su organizovane tokom toplih meseci, ima još par koje će ulepšati kraj avgusta.

Fish Fest

Od 30. avgusta počinje Fish Fest koji će trajati do 2. septembra, a održava se kod Nebojšinekule. Ova legendarna manifestacija više od decenije okuplja ljubitelje reka i njihovih gastronomskih čarolija. 12. izdanje ovog festa donosi nam takmičenje u kuvanju riblje čorbe, nautičku izložbu, muzičke koncerte i još mnogo dobre zabave za sve generacije.
Ukoliko vam Fish Fest probudi apetit za sjajnim rečnim ili morskim specijalitetima, poseta nekom od najboljih ribljih restorana u Beogradu, odličan su način da od ovog dana napravite nezaboravnu uspomenu.  

Fish Fest

Besplatan koncert klasične muzike na Tašmajdanu

Jedan od događaja koji Beograd svrstava u autentične svetske metropole je i koncert klasične muzike pod zvezdama.  Na Tašmajdanu će se održati fantastičan koncert pod nazivom "Noć muzike", treću godinu za redom.
Simfonijski orkestar, hor, dečji hor i čuveni "Kolibri", predvođeni dirigentom Bojanom Suđićem će 31. avgusta od 20:30h izvesti delo Karla Orfa "Karmina Burana". Ovakav spektakl na kraju avgusta (i to besplatan) se ne propušta!

Koncert klasične muzike na Tašmajdanu

Kako vam krčanje stomaka ne bi pokvarilo uživanje u koncertu, pre njega svratite u neki od beogradskih restorana u blizini. Preporučujemo restoran Little Bay, kao sjajan uvod u najlepše hitove klasične muzike. Ovo je jedan od najboljih restorana u Beogradu i jedini u kojima možete uživati u ovom muzičkom žanru, i autentičnom ambijentu koji podseća na pozorište.

Druženje sa Fićom i Vespom

Sve ljubitelje automobila oduševiće vest da Muzej Jugoslavije i Udruženje istoričara automobilizma 1. septembra organizuju "Druženje sa Fićom i Vespom".
Atraktivan program vratiće vas u prošlost gde ćete imati mogućnost da vidite šta se vozilo šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka. Dok slušate predstavljanje organizatora, najmlađi će u kreativnoj radionici bojiti Fiće. Nakon proglašeenja pobednika za najsimpatičnijeg Fiću i naj Vespu, sledi sjajno druženje na sedmom festivalu koji promoviše jugoslovensku baštinu
Program počinje u 10:00h na platou ispred Muzeja Jugoslavije i trajaće do 14:00h.
Taman kada je vreme za dobar ručak u restoranu Hush Hush ili restoranu Promaja, koji imaju izvrsnu hranu i predivan pogled na reku.

Beli i žuti automobil Fića

Noćni život na reci

Dok se gradske manifestacije približavaju kraju, noćni život Beograda ne planira da završava svoju letnju sezonu. Vremenski uslovi će diktirati koliko ćemo još vremena imati za provod na kultnim beogradskim splavovima. Dok se prognoza ne pogorša, uživajte u jedinstvenim žurkama na rekama. Sajt gdeizaci.com pomoći će vam da izaberete mesto koje vam najviše odgovara i gde ćete doživeti provod za pamćenje.

Splav The Money

Uživajmo u lepim letnjim danima dok su još uvek tu i iskoristimo svaki. Beograd je bar grad koji vam pruža sjajnu zabavu svakog dana.

 

 

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...