Beogradski restorani sa najlepšim baštama

31/08/2018

Zanimljivosti

Restoran Sent Andrea

Beograd je poznat po vrhunskom ugostiteljstvu. U njemu možete naći najrazličitije kuhinje sveta i jela spremljena do savršenstva. Naravno, uživanje u ukusnim specijalitetima uvek je veće ako ste okruženi lepim ambijentom. Zato iskoristite toplo vreme dok još uvek traje za opuštanje u nekim od najlepših restoranskih bašti. Po ovom parametru, izdvajaju se tri restorana, a koji god da izaberete, nećete pogrešiti. Svi spadaju u neke od najboljih beogradskih restorana, a krase ih besprekorna usluga i kvalitet na najvišem nivou.

Restoran Hush Hush

Beton hala je uvek popularno beogradsko mesto, a posebno je aktuelna u letnjem periodu.
Dok prijateljima opisujete avanture koje je vam je donelo letovanje ili dogodovštine iz ludog beogradskog noćnog života, smestite se u baštu jednog restorana koji je čitav svet spojio na istoj adresi – restoran Hush Hush.
Moderan, tradicionalan, opušten i svečan u isto vreme. Kombinacija koja osvaja i zadovoljava različite ukuse.
Sjajan za opuštanje svakog dana, a pravo mesto za obeležavanje specijalnih datuma. Iz udobne bašte ovog restorana puca nestvaran pogled na prekrasnu reku. Ovaj pogled, izvrsni i neobični kulinarski specijaliteti razlozi su zašto je abšta restorana Hush Hush stalno puna tokom toplih dana.  

Restoran Hush Hush

Restoran Trandafilović

Nesvakidašnje opuštajuća lokacija skrivena u centru Vračara je bašta restorana Trandafilović. Izolovana od buke i svega što narušava relaksaciju, idealno je mesto za uživanje u ukusnim zalogajima. Ispod hlada raskošne krošnje stogodišnjeg platana, prepustite se tradicionalnim ukusima u prelepom ambijentu. Restoran Trandafilović je apsolutni favorit za prvu jutarnju kafu i dobar doručak, ali i za romantičnu večeru ili porodični ručak. Savršen je i za poslovni sastanak. Nakon degustacije autentičnih srpskih specijaliteta, pregovori će proći nikada bolje.

Restoran Trandafilović

Restoran Sent Andrea

Pošto nas leto uvek mami na mesta locirana pored vode, vreme je da posetimo i Zemunski kej. I baštu restorana Sent Andrea. Ovaj restoran zna da ceni svoju idealnu poziciju i ima ne jednu, već dve predivne udobne bašte. Dok upijate prekrasan pejzaž koji vas okružuje, ovde možete uživati u sjajnim rečnim i morskim specijalitetima. Sve namirnice iz reke i mora su provereno sveže i svakodnevno stižu sa mreža lokalnih ribara i ribara sa Jadranskog mora. Naravno, u ovom restoranu mogu uživati svi, ne samo obožavaoci ribe. Restoran Sent Andrea se trudi da ugodi svim ukusima, pa zato u svom meniju ima odeljak pod nazivom “Sigurno kopno”, koji nudi raznorazne mesne specijalitete, paste i obrok salate.
Uživanje u izvrnoj hrani tik pored reke je hedonizam koji morate sebi da priuštite sa vremena na vreme.

Restoran Sent Andrea

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...