BRZA HRANA SA STILOM: Francuski Mek Donalds će uz narudžbine davati PRIBOR ZA JELO

15/06/2017

Zanimljivosti

Hamburgeri

Ne deluje prirodno kada se neka hrana jede viljuškom i nožem, poput pice, sendviča ili hamburgera. Možete li zamisliti nešto više pretenciozno od obroka u Mek Donaldsu koji jedete viljuškom i nožem? Ipak, francuski lanac ove brze hrane ohrabruje svoje goste da rade baš to.

Od početka ove nedelje, Mek Donalds u Francuskoj uz porudžbinu davaće i plastični pribor za jelo svima koji naruče „poseban“ burger iz linije gurmanskih burgera koju su skoro plasirali.

Po prvi put, ljudi će uživati u brzoj hrani seckajući je viljuškom i nožem, što je presedan u istoriji Mek Donaldsa. Ne računajući njihovu viljušku od pomfrita, naravno.

Hamburgeri

Nuđenje pribora za jelo mušterijama prvoje testirano na nekoliko desetina francuskih lokacija ovog restorana, pre nego što su to uveli kao uobičajenu ponudu.
- Pribor je evolucija, ne vraćanje u prošlost“, objasnio je marketinški šef Francuskog Mek Donaldsa. „Već neko vreme uviđamo promene u tržištu burgera, raznorazne nove ukuse, pojavu gurmanskih burgera, pa mi kao neko ko je započeo celu tu priču, treba da se pozicioniramo i ostanemo najbolji i najoriginalniji“, dodao je on.

Možda je Francuzima zanimljivo da se pretvaraju da su u ekskluzivnom restoranu dok seckaju svoj Mek Donalds hamburger plastičnim priborom za jelo, ali nama to izgleda pogrešno na nekoliko nivoa.
Sigurni smo da hamburger ima mnogo bolji ukus kada se jede rukama, kako je i zamišljeno. Ako nešto nije pokvareno, ne treba ga popravljati.

Ostale aktuelnosti

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...

nova godina devojke
plus

TOP 5 SAVETA: Kako izabrati najbolje mesto za doček Nove godine u Beogradu

Kategorija: Novosti

06.06.2019

Beograd je poznat kao prestonica dobre zabave, pa samim tim on može da ponudi veliki izbor različitih mesta za doček lude novogodišnje noći.  S...