DA SVI OSETE DUH PRAZNIKA: Novogodišnji ručak za najstarije Beograđane

21/12/2017

Zanimljivosti

Prihvatilište za stara i odrasla lica

Nova Godina i Božićni praznici treba da budu u duhu darivanja. Iako je i nas polako zahvata zapadnjački model komerciolizovanja ovih praznika, treba malo zastati i razmisliti o onima koji nisu tako srećni kao mi.
Lepo je kupiti poklon voljenoj osobi, ali mnogo je lepše pomoći nekom u nevolji, a to bi trebalo da bude suština ovih praznika.

Za velike kompanije, ovo je uobičajeno najzaposleniji deo godine, ali neki ipak nađu vremena i da budu društveno odgovorni.
Tako su kompanija Delez Srbija i hotel Courtyard by Marriott rešili da razvesele najstarije Beograđane koji žive u Prihvatilištu za stara i odrasla lica i spreme im novogodišnji ručak.

Njihovi predstavnici pripremali su hranu, postavljali i služili korisnike, a Prihvatilištom se širila praznična i vesela atmosfera.

Novogodišnji ručak u Prihvatilištu za stara i odrasla lica

- Društvena odgovornost je važan deo našeg poslovanja, a veoma nam drago kada možemo da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Vreme koje smo proveli sa korisnicima Prihvatilišta nam je ispunilo srca i nadamo se da smo im bar na trenutak ulepšali kraj godine – izjavio je generalni direktor kompanije Delez Srbija, Kventin Roje.

Zajedničkim snagama, Delez Srbija i Courtyard by Marriott hotel udružili su svoje resurse i dobru volju, sa ciljem da korisnici Prihvatilišta za stara i odrasla lica osete novogodišnji duh u vidu toplog, svečanog obroka.

- Važno je da u vreme kad se razmišlja o poklonima, mislimo i na sve one kojima je potrebna pomoć, kojima znači svaka podrška. Drago mi je što smo sa kompanijom Delez zajedno napravili poseban ugođaj korisnicima Prihvatilišta i što već sada možemo sa zadovoljstvom da kažemo da je ovo akcija koja treba da ima svoj nastavak i u narednim godinama – rekao je direktor hotela Courtyard by Marriott, Gasser Robert.

Naravno da treba, a smatramo i da mnoge druge kompanije treba da se pridruže i uvesle ove dane svečanom trpezom onima kojima je to potrebno.
Deca su ta koja veruju u Deda Mraza, ali ne trebamo zaboraviti ni one koji u svojim starim danima zaslužuju barem dašak novogodišnje čarolije.

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...