Jubilarni 10. festival morskih specijaliteta Dani Ade Bojane u restoranu Sent Andrea

23/11/2018

Novosti

Lepotica crnogorskog primorja, Ada Bojana, nije samo omiljena lokacija za turiste, već i pravi raj za one koji vole morske plodove visokog kvaliteta.

Ipak, kako bi uživali u ukusima ove hrane ne morate da idete do Crne Gore ili da čekate sledeće leto, jer je zahvaljujući manifestaciji "Dani Ade Bojane" ova vrsta uživanja dostupna i u Beogradu.

Renomirani riblji restoran "Sent Andrea" iz Zemuna ugostiće ove godine kuvare iz čuvenog restorana "Ćićkova čarda" sa Ade Bojane, pa će svi koji budu želeli da počaste svoje nepce ovim gastronomskim specijalitetima moći to da urade u periodu od mesec dana, od 16. novembra do 16. decembra.

Ovogodišnji festival je deseti po redu koji se tradicionalno organizuje u ovom periodu, a gosti svake godinu budu prezadovoljni kompletnom organizacijom. Ono što mu daje posebnu čar je prava morska atmosfera koja vlada na zemunskoj obali Dunava, pa će mnogima umanjiti želju za Jadranom bar na nekoliko sati.

 

Koje morske specijalite možete očekivati na festivalu "Dani Ade Bojane?"


Gosti ovog festivala imaće priliku da probaju čuvanu riblju čorbu koja se svake godine prprema po strogo čuvanom receptu kulinarskih majstora sa Ade Bojane. Hedonisti istančanog ukusa moći će da uživaju u ukusima  sveže ulovljene ribu koja će se svakog dana dopremati u restoran.

Na meniju će, prema najavama, biti veliki broj specijaliteta od brodeta od jegulje, prstaća, jadranskih crvenih gambora, cipona, do različite vrste rižota i ribljih čorbica. Osim hrane, gosti će imati mogućnost da popiju najfinija vina sa prostora Ade Bojane.

Svake godine restoran „Sent Andrea“ u toku manifestacije poseti ogroman broj ljubitelja ribljih specijaliteta, kako iz Beograda tako i iz ostatka Srbije, jer su svesni da će imati mogućnost da probaju najbolje što Ada Bojana može da ponudi.

restoran sent andrea 28

Restoran Sent Andrea

Kej Oslobođenja 35

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

restoran ahh riba hrana 13
plus

Najbolji fine dining restorani u Beogradu 

Kategorija: Zanimljivosti

17.04.2019

Da li vam se desilo da čujete za fine dining restorane i da se zapitate šta je to zapravo?! Ukoliko jeste, onda je ovo pravo mesto na kojem se možete...

restoran despacito 5
plus

10 najboljih restorana u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

15.04.2019

Ukoliko ste u potrazi za mestom koje će vas u potpunosti kupiti svojom atmosferom, savršenim ambijentom i što je najbitnije odličnom hranom, na pravom ste...

restoran sesir moj 4
plus

10 najskupljih jela na svetu

Kategorija: Zanimljivosti

12.04.2019

Svaki čovek na svetu ima neko svoje omiljeno jelo. Nekada su to najobičnija jela, jela koja nas vežu za detinjstvo, ali ima i onih koje volimo jer sadrže...