Jubilarni 10. festival morskih specijaliteta Dani Ade Bojane u restoranu Sent Andrea

23/11/2018

Novosti

Lepotica crnogorskog primorja, Ada Bojana, nije samo omiljena lokacija za turiste, već i pravi raj za one koji vole morske plodove visokog kvaliteta.

Ipak, kako bi uživali u ukusima ove hrane ne morate da idete do Crne Gore ili da čekate sledeće leto, jer je zahvaljujući manifestaciji "Dani Ade Bojane" ova vrsta uživanja dostupna i u Beogradu.

Renomirani riblji restoran "Sent Andrea" iz Zemuna ugostiće ove godine kuvare iz čuvenog restorana "Ćićkova čarda" sa Ade Bojane, pa će svi koji budu želeli da počaste svoje nepce ovim gastronomskim specijalitetima moći to da urade u periodu od mesec dana, od 16. novembra do 16. decembra.

Ovogodišnji festival je deseti po redu koji se tradicionalno organizuje u ovom periodu, a gosti svake godinu budu prezadovoljni kompletnom organizacijom. Ono što mu daje posebnu čar je prava morska atmosfera koja vlada na zemunskoj obali Dunava, pa će mnogima umanjiti želju za Jadranom bar na nekoliko sati.

 

Koje morske specijalite možete očekivati na festivalu "Dani Ade Bojane?"


Gosti ovog festivala imaće priliku da probaju čuvanu riblju čorbu koja se svake godine prprema po strogo čuvanom receptu kulinarskih majstora sa Ade Bojane. Hedonisti istančanog ukusa moći će da uživaju u ukusima  sveže ulovljene ribu koja će se svakog dana dopremati u restoran.

Na meniju će, prema najavama, biti veliki broj specijaliteta od brodeta od jegulje, prstaća, jadranskih crvenih gambora, cipona, do različite vrste rižota i ribljih čorbica. Osim hrane, gosti će imati mogućnost da popiju najfinija vina sa prostora Ade Bojane.

Svake godine restoran „Sent Andrea“ u toku manifestacije poseti ogroman broj ljubitelja ribljih specijaliteta, kako iz Beograda tako i iz ostatka Srbije, jer su svesni da će imati mogućnost da probaju najbolje što Ada Bojana može da ponudi.

restoran sent andrea 28

Restoran Sent Andrea

Kej Oslobođenja 35

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...