Jubilarni 10. festival morskih specijaliteta Dani Ade Bojane u restoranu Sent Andrea

23/11/2018

Novosti

Lepotica crnogorskog primorja, Ada Bojana, nije samo omiljena lokacija za turiste, već i pravi raj za one koji vole morske plodove visokog kvaliteta.

Ipak, kako bi uživali u ukusima ove hrane ne morate da idete do Crne Gore ili da čekate sledeće leto, jer je zahvaljujući manifestaciji "Dani Ade Bojane" ova vrsta uživanja dostupna i u Beogradu.

Renomirani riblji restoran "Sent Andrea" iz Zemuna ugostiće ove godine kuvare iz čuvenog restorana "Ćićkova čarda" sa Ade Bojane, pa će svi koji budu želeli da počaste svoje nepce ovim gastronomskim specijalitetima moći to da urade u periodu od mesec dana, od 16. novembra do 16. decembra.

Ovogodišnji festival je deseti po redu koji se tradicionalno organizuje u ovom periodu, a gosti svake godinu budu prezadovoljni kompletnom organizacijom. Ono što mu daje posebnu čar je prava morska atmosfera koja vlada na zemunskoj obali Dunava, pa će mnogima umanjiti želju za Jadranom bar na nekoliko sati.

 

Koje morske specijalite možete očekivati na festivalu "Dani Ade Bojane?"


Gosti ovog festivala imaće priliku da probaju čuvanu riblju čorbu koja se svake godine prprema po strogo čuvanom receptu kulinarskih majstora sa Ade Bojane. Hedonisti istančanog ukusa moći će da uživaju u ukusima  sveže ulovljene ribu koja će se svakog dana dopremati u restoran.

Na meniju će, prema najavama, biti veliki broj specijaliteta od brodeta od jegulje, prstaća, jadranskih crvenih gambora, cipona, do različite vrste rižota i ribljih čorbica. Osim hrane, gosti će imati mogućnost da popiju najfinija vina sa prostora Ade Bojane.

Svake godine restoran „Sent Andrea“ u toku manifestacije poseti ogroman broj ljubitelja ribljih specijaliteta, kako iz Beograda tako i iz ostatka Srbije, jer su svesni da će imati mogućnost da probaju najbolje što Ada Bojana može da ponudi.

restoran sent andrea 28

Restoran Sent Andrea

Kej Oslobođenja 35

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...