DANI ADE BOJANE: Festival morskih specijaliteta u restoranu Sent Andrea

04/11/2017

Novosti

Dani Ade Bojane

"DANI ADE BOJANE" je festival koji renomirani restoran Sent Andrea organizuje tradicionalno već dugi niz godina.

Počinje 10. novembra i traje do 10. decembra, a svi zainteresovani moći će u ovom restoranu da probaju izvorne specijalitete autohone i morske ribe.

Osim kao popularno mesto za turiste, Ada Bojana je i pravi raj za gastronome. Restoran Sent Andrea svake godine omogućava Beograđanima da uživaju u kulinarskim specijalitetimaovog primorskog mesta. Nadaleko poznata ponuda njenih restorana, sada je zahvaljujući manifestaciji "Dani Ade Bojane" dostupna i u našoj prestonici.

Zemunska obala Dunava u toku trajanja ovog festivala biće okružena pravom primorskom atmosferom.

Pored najcenjenijih morskih riba i plodova mora na trpezi restorana Sent Andrea naći će se i brodet od jegulje, ulcinjske skakavice, lice, luc, gof, a za hladne dane čuvena riblja čorba po tajnoj recepturi kulinarskih majstora sa Ade Bojane biće pravi melem za gladni stomak.

Dani Ade Bojane

Svakog dana na trpezu restorana Sent Andrea stizaće i sveži ulovi lokalnih ribara sa ušća ove reke u jadransko more, koje će na tradicionalan način pripremati šefovi kuhinje ovog restorana i njihove kolege iz čuvenog restorana "Ćićkova čarda" sa Ade Bojane.

Manifestacija "Dani Ade Bojane" jedinstvenim konceptom svakako donosi ono najbolje što Ada Bojana u gastronomskom smislu nesebično daje svojim vernim gostima, istinskim hedonistima istančanog ukusa, koji joj se uvek iznova vraćaju. 

Sve koji vole ribu i morske specijalitete savetujemo da obavezno posete restoran Sent Andrea u perodu od 10. novembra do 10 decembra, jer će vas jela Ade Bojane garantovano oduševiti.

restoran sent andrea 28

Restoran Sent Andrea

Kej Oslobođenja 35

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...