DANI ADE BOJANE: Festival morskih specijaliteta u restoranu Sent Andrea

04/11/2017

Novosti

Dani Ade Bojane

"DANI ADE BOJANE" je festival koji renomirani restoran Sent Andrea organizuje tradicionalno već dugi niz godina.

Počinje 10. novembra i traje do 10. decembra, a svi zainteresovani moći će u ovom restoranu da probaju izvorne specijalitete autohone i morske ribe.

Osim kao popularno mesto za turiste, Ada Bojana je i pravi raj za gastronome. Restoran Sent Andrea svake godine omogućava Beograđanima da uživaju u kulinarskim specijalitetimaovog primorskog mesta. Nadaleko poznata ponuda njenih restorana, sada je zahvaljujući manifestaciji "Dani Ade Bojane" dostupna i u našoj prestonici.

Zemunska obala Dunava u toku trajanja ovog festivala biće okružena pravom primorskom atmosferom.

Pored najcenjenijih morskih riba i plodova mora na trpezi restorana Sent Andrea naći će se i brodet od jegulje, ulcinjske skakavice, lice, luc, gof, a za hladne dane čuvena riblja čorba po tajnoj recepturi kulinarskih majstora sa Ade Bojane biće pravi melem za gladni stomak.

Dani Ade Bojane

Svakog dana na trpezu restorana Sent Andrea stizaće i sveži ulovi lokalnih ribara sa ušća ove reke u jadransko more, koje će na tradicionalan način pripremati šefovi kuhinje ovog restorana i njihove kolege iz čuvenog restorana "Ćićkova čarda" sa Ade Bojane.

Manifestacija "Dani Ade Bojane" jedinstvenim konceptom svakako donosi ono najbolje što Ada Bojana u gastronomskom smislu nesebično daje svojim vernim gostima, istinskim hedonistima istančanog ukusa, koji joj se uvek iznova vraćaju. 

Sve koji vole ribu i morske specijalitete savetujemo da obavezno posete restoran Sent Andrea u perodu od 10. novembra do 10 decembra, jer će vas jela Ade Bojane garantovano oduševiti.

restoran sent andrea 28

Restoran Sent Andrea

Kej Oslobođenja 35

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

najbolji restorani za dan zaljubljenih naslovna
plus

Najbolji restorani za dan zaljubljenih (2020)

Kategorija: Zanimljivosti

02.02.2020

Jedna od najvećih pokretačkih sila na svetu svakako je ljubav. Iako igra značajnu ulogu u životu svakog čoveka, ljudi često nemaju vremena da se posvete...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...