DANI ADE BOJANE: Festival morskih specijaliteta u restoranu Sent Andrea

04/11/2017

Novosti

Dani Ade Bojane

"DANI ADE BOJANE" je festival koji renomirani restoran Sent Andrea organizuje tradicionalno već dugi niz godina.

Počinje 10. novembra i traje do 10. decembra, a svi zainteresovani moći će u ovom restoranu da probaju izvorne specijalitete autohone i morske ribe.

Osim kao popularno mesto za turiste, Ada Bojana je i pravi raj za gastronome. Restoran Sent Andrea svake godine omogućava Beograđanima da uživaju u kulinarskim specijalitetimaovog primorskog mesta. Nadaleko poznata ponuda njenih restorana, sada je zahvaljujući manifestaciji "Dani Ade Bojane" dostupna i u našoj prestonici.

Zemunska obala Dunava u toku trajanja ovog festivala biće okružena pravom primorskom atmosferom.

Pored najcenjenijih morskih riba i plodova mora na trpezi restorana Sent Andrea naći će se i brodet od jegulje, ulcinjske skakavice, lice, luc, gof, a za hladne dane čuvena riblja čorba po tajnoj recepturi kulinarskih majstora sa Ade Bojane biće pravi melem za gladni stomak.

Dani Ade Bojane

Svakog dana na trpezu restorana Sent Andrea stizaće i sveži ulovi lokalnih ribara sa ušća ove reke u jadransko more, koje će na tradicionalan način pripremati šefovi kuhinje ovog restorana i njihove kolege iz čuvenog restorana "Ćićkova čarda" sa Ade Bojane.

Manifestacija "Dani Ade Bojane" jedinstvenim konceptom svakako donosi ono najbolje što Ada Bojana u gastronomskom smislu nesebično daje svojim vernim gostima, istinskim hedonistima istančanog ukusa, koji joj se uvek iznova vraćaju. 

Sve koji vole ribu i morske specijalitete savetujemo da obavezno posete restoran Sent Andrea u perodu od 10. novembra do 10 decembra, jer će vas jela Ade Bojane garantovano oduševiti.

restoran sent andrea 28

Restoran Sent Andrea

Kej Oslobođenja 35

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...