DOSTAVA SA DAŠOM MAGIJE: Zamahnite čarobnim štapićem i hrana stiže na vašu adresu

11/12/2017

Zanimljivosti

Štapić za dostavu hrane

Kako tehnologija napreduje, tako se razvijaju lakši načini na koji možete poručiti hranu za dostavu. Od zvanja telefonom, preko naručivanja hrane putem interneta, do aplikacija koje se bave isključivo dostavom hrane. Ipak, za londonskog giganta dostave Just Eat, to nije dovoljno dobro. Ovaj brend želi da učini naručivanje hrane magičnim, uz pomoć nove tehnologije koja omogućava mušterijama da poruče jelo jednostavnim zamahom čarobnog štapića.

Čarobni štapić za dostavu hrane

Just Eat Ordering Wand je novi prototip koji ova kompanija testira i radi na principu najnovije tehnologije zvučnih talasa. Štapić šalje šifrovani zvučni signal aplikaciji Just Eat koja zabeležava vašu porudžbinu. U aplikaciji odredite koje vam je omiljeno jelo, a kada zamahnete štapićem, on aplikaciji šalje barkod jela koje ste memorisali i tim putem ga naručuje. Sve što treba da uradite je da pritisnete dugme na štapiću, zamahnete njime i vaše omiljeno jelo je na putu ka vama.

Čarobni štapić za dostavu

Za sada, opcije za naručivanje su sužene – korisnici mogu naručiti samo jela koja se nalaze na Just Eat platformi i samo jedno jelo koje označite kao omiljeno, ali možete ga menjati iz dana u dan. Čarobni štapić ima led svetlo na vrhu koje blesne kada je vaša porudžbina primljena, a možete napraviti samo jednu porudžbinu u toku jednog sata.

Just Eat Ordering Wand je još uvek u fazi testiranja, a predstavnik kompanije je izjavio da od rezultata zavisi da li će početi da ga koriste.

- Još uvek smo u početnoj fazi testiranja tržišta, ali ima potencijal da učini naručivanje hrane magičnim i ako se ljudima svidi, čarobni štapić za dostavu veoma brzo će biti dostupan svima koji ga žele – rekao je direktor kompanije, Grejam Korfild.

 

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...