DOSTAVA SA DAŠOM MAGIJE: Zamahnite čarobnim štapićem i hrana stiže na vašu adresu

11/12/2017

Zanimljivosti

Štapić za dostavu hrane

Kako tehnologija napreduje, tako se razvijaju lakši načini na koji možete poručiti hranu za dostavu. Od zvanja telefonom, preko naručivanja hrane putem interneta, do aplikacija koje se bave isključivo dostavom hrane. Ipak, za londonskog giganta dostave Just Eat, to nije dovoljno dobro. Ovaj brend želi da učini naručivanje hrane magičnim, uz pomoć nove tehnologije koja omogućava mušterijama da poruče jelo jednostavnim zamahom čarobnog štapića.

Čarobni štapić za dostavu hrane

Just Eat Ordering Wand je novi prototip koji ova kompanija testira i radi na principu najnovije tehnologije zvučnih talasa. Štapić šalje šifrovani zvučni signal aplikaciji Just Eat koja zabeležava vašu porudžbinu. U aplikaciji odredite koje vam je omiljeno jelo, a kada zamahnete štapićem, on aplikaciji šalje barkod jela koje ste memorisali i tim putem ga naručuje. Sve što treba da uradite je da pritisnete dugme na štapiću, zamahnete njime i vaše omiljeno jelo je na putu ka vama.

Čarobni štapić za dostavu

Za sada, opcije za naručivanje su sužene – korisnici mogu naručiti samo jela koja se nalaze na Just Eat platformi i samo jedno jelo koje označite kao omiljeno, ali možete ga menjati iz dana u dan. Čarobni štapić ima led svetlo na vrhu koje blesne kada je vaša porudžbina primljena, a možete napraviti samo jednu porudžbinu u toku jednog sata.

Just Eat Ordering Wand je još uvek u fazi testiranja, a predstavnik kompanije je izjavio da od rezultata zavisi da li će početi da ga koriste.

- Još uvek smo u početnoj fazi testiranja tržišta, ali ima potencijal da učini naručivanje hrane magičnim i ako se ljudima svidi, čarobni štapić za dostavu veoma brzo će biti dostupan svima koji ga žele – rekao je direktor kompanije, Grejam Korfild.

 

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...