Fensi PLAVI BURGERI o kojima priča ceo Pariz napravljeni su zbog specijalnog razloga

04/10/2017

Zanimljivosti

Plavi burgeri

Ranije ove godine, svet mode očajavao je kada je čuo vesti da će kultni francuski butik, Colette, u decembru zatvoriti svoja vrata.
Pre nego što se ovo dogodi, ovaj prestižni butik udružio se sa gurmanskim restoranom Blend kako bi kreirali oproštajni burger u čast prodavnice - Colette plavi burger.

Na meniju će se naći će dve vrste Colette burgera, a oba imaju zemičku u plavoj boji. Prva opcija sadrži Somerset čedar sir star 18 godina, med i senf, paradajz sos i salatu, dok se drugi burger sastoji od karamelizovanog luka, plavog sira, Ementaler sira, majoneza sa belim lukom i spanaćem.

Plavi burgeri

Svi koji budu želeli da ga probaju ove burgere nazvane "The Farewell", imaće priliku za to na završnoj proslavi u decembru kada će se ovaj butik koji je godinama diktirao trendove francuske mode zauvek zatvoriti.

Predstavnici kompanije izjavili su da će se ova veoma popularna pariska prodavnica odeće zatvoriti krajem ove godine, kako bi njen osnivač, Kolet Rosa, mogla da uživa u svojoj zasluženoj penziji. Butik je osnovan pre više od 20 godina, pretvorio se u uspešan porodični biznis, ali i neodvojiv deo pariske modne scene.

Burgeri u bojama butika Colette veoma su zanimljiv i lep način da za oproštaj od jednog ovakvog modnog giganta.

Ostale aktuelnosti

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...

nova godina devojke
plus

TOP 5 SAVETA: Kako izabrati najbolje mesto za doček Nove godine u Beogradu

Kategorija: Novosti

06.06.2019

Beograd je poznat kao prestonica dobre zabave, pa samim tim on može da ponudi veliki izbor različitih mesta za doček lude novogodišnje noći.  S...