Fensi PLAVI BURGERI o kojima priča ceo Pariz napravljeni su zbog specijalnog razloga

04/10/2017

Zanimljivosti

Plavi burgeri

Ranije ove godine, svet mode očajavao je kada je čuo vesti da će kultni francuski butik, Colette, u decembru zatvoriti svoja vrata.
Pre nego što se ovo dogodi, ovaj prestižni butik udružio se sa gurmanskim restoranom Blend kako bi kreirali oproštajni burger u čast prodavnice - Colette plavi burger.

Na meniju će se naći će dve vrste Colette burgera, a oba imaju zemičku u plavoj boji. Prva opcija sadrži Somerset čedar sir star 18 godina, med i senf, paradajz sos i salatu, dok se drugi burger sastoji od karamelizovanog luka, plavog sira, Ementaler sira, majoneza sa belim lukom i spanaćem.

Plavi burgeri

Svi koji budu želeli da ga probaju ove burgere nazvane "The Farewell", imaće priliku za to na završnoj proslavi u decembru kada će se ovaj butik koji je godinama diktirao trendove francuske mode zauvek zatvoriti.

Predstavnici kompanije izjavili su da će se ova veoma popularna pariska prodavnica odeće zatvoriti krajem ove godine, kako bi njen osnivač, Kolet Rosa, mogla da uživa u svojoj zasluženoj penziji. Butik je osnovan pre više od 20 godina, pretvorio se u uspešan porodični biznis, ali i neodvojiv deo pariske modne scene.

Burgeri u bojama butika Colette veoma su zanimljiv i lep način da za oproštaj od jednog ovakvog modnog giganta.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...