GALAXY CREPERIE: Mesto izvanrednih vafla i gurmanskih specijaliteta

23/12/2017

Posetili smo

Restoran Galaxy

Vafli ili krepe nisu nešto što je uobičajeno u našoj kuhinji. Nešto najsličnije je “bakin kolač”, ali na Zapadu su vafli i te kako popularni. oni su od njih napravili svojevrsan dezert, koji je pronašao put i do nas.
Sudeći po slikama sa instagrama i oduševljenim komentarima, veoma dobro smo ga prihvatili.

Zato smo rešili da i mi isprobamo taj slatkiš o kome bruji ceo grad i zaputili smo se u mesto koje u Beogradu važi za najbolje – u Caffe restoran GALAXY CREPERIE.

Iskreno, očekivali smo neku verziju modernijeg kafića. I u toj pretpostavki smo mnogo pogrešili.

Malo je reći da nas je prostor ovog restorana oduvao sa nogu!
Restoran je veoma prostran, na dva sprata, a dizajn je savremen i zrači komforom. Prelepe fotografije Beograda krase cele zidove, a ogledalo na plafonu daje utisak još većeg prostranstva.

Restoran Galaxy

Zelene i crvene foteljice osvežavaju prostor, a svi detalji su smišljeno i odlično ukomponovani.

Restoran ima i prelepu baštu, ali zbog vremenskih uslova smestili smo se unutra, na galeruju sa koje smo imali pregled celog lokala.

Restoran Galaxy

Čim smo se smestili, nasmejani konobar dao nam je menije. Tu je došlo još jedno iznenađenje. Iako je ovaj restoran poznat po vaflima, to nije jedino što on pruža. Jelovnik je pun raznovrsnih gurmanskih specijaliteta, od doručka, preko mezea, do komplikovanih glavnih jela.
Iako su nas mnogobrojne đakonije mamile, naručili smo ono što smo i došli da probamo Galaxy vafl. Da se ne ponavljamo, kakvog je on ukusa, pročitajte OVDE.

Galaxy vafl

Porudžbina je stigla vrlo brzo, a konobar je bio veoma uslužan i ljubazan, hitro odgovarajući na naše zahteve. Stolice su toliko udobne, a ambijent toliko prijatan da smo mogli da sedimo satima.
Nije ni čudo što je ovaj restoran omiljen ljubiteljima slatkiša, ali gurmana, jer njegov bogat meni ima nešto za svakoga, a predstavlja i sjajno mesto za opuštanje.

Restoran Galaxy

Zbog svoje prijatne atmosfere, ovaj restoran je idealan za druženje sa prijateljima, deljenje slatkog zalogaja sa voljenom osobom, ali i za informalni poslovni sastanak jer nije bučan i ima intimnu atmosferu.

Da ne dužimo, oduševljeni smo što smo ga posetili i rado ćemo se vratiti, a to je uvek najbolja preporuka.

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...