GALAXY CREPERIE: Mesto izvanrednih vafla i gurmanskih specijaliteta

23/12/2017

Posetili smo

Restoran Galaxy

Vafli ili krepe nisu nešto što je uobičajeno u našoj kuhinji. Nešto najsličnije je “bakin kolač”, ali na Zapadu su vafli i te kako popularni. oni su od njih napravili svojevrsan dezert, koji je pronašao put i do nas.
Sudeći po slikama sa instagrama i oduševljenim komentarima, veoma dobro smo ga prihvatili.

Zato smo rešili da i mi isprobamo taj slatkiš o kome bruji ceo grad i zaputili smo se u mesto koje u Beogradu važi za najbolje – u Caffe restoran GALAXY CREPERIE.

Iskreno, očekivali smo neku verziju modernijeg kafića. I u toj pretpostavki smo mnogo pogrešili.

Malo je reći da nas je prostor ovog restorana oduvao sa nogu!
Restoran je veoma prostran, na dva sprata, a dizajn je savremen i zrači komforom. Prelepe fotografije Beograda krase cele zidove, a ogledalo na plafonu daje utisak još većeg prostranstva.

Restoran Galaxy

Zelene i crvene foteljice osvežavaju prostor, a svi detalji su smišljeno i odlično ukomponovani.

Restoran ima i prelepu baštu, ali zbog vremenskih uslova smestili smo se unutra, na galeruju sa koje smo imali pregled celog lokala.

Restoran Galaxy

Čim smo se smestili, nasmejani konobar dao nam je menije. Tu je došlo još jedno iznenađenje. Iako je ovaj restoran poznat po vaflima, to nije jedino što on pruža. Jelovnik je pun raznovrsnih gurmanskih specijaliteta, od doručka, preko mezea, do komplikovanih glavnih jela.
Iako su nas mnogobrojne đakonije mamile, naručili smo ono što smo i došli da probamo Galaxy vafl. Da se ne ponavljamo, kakvog je on ukusa, pročitajte OVDE.

Galaxy vafl

Porudžbina je stigla vrlo brzo, a konobar je bio veoma uslužan i ljubazan, hitro odgovarajući na naše zahteve. Stolice su toliko udobne, a ambijent toliko prijatan da smo mogli da sedimo satima.
Nije ni čudo što je ovaj restoran omiljen ljubiteljima slatkiša, ali gurmana, jer njegov bogat meni ima nešto za svakoga, a predstavlja i sjajno mesto za opuštanje.

Restoran Galaxy

Zbog svoje prijatne atmosfere, ovaj restoran je idealan za druženje sa prijateljima, deljenje slatkog zalogaja sa voljenom osobom, ali i za informalni poslovni sastanak jer nije bučan i ima intimnu atmosferu.

Da ne dužimo, oduševljeni smo što smo ga posetili i rado ćemo se vratiti, a to je uvek najbolja preporuka.

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...