GALAXY CREPERIE: Mesto izvanrednih vafla i gurmanskih specijaliteta

23/12/2017

Posetili smo

Restoran Galaxy

Vafli ili krepe nisu nešto što je uobičajeno u našoj kuhinji. Nešto najsličnije je “bakin kolač”, ali na Zapadu su vafli i te kako popularni. oni su od njih napravili svojevrsan dezert, koji je pronašao put i do nas.
Sudeći po slikama sa instagrama i oduševljenim komentarima, veoma dobro smo ga prihvatili.

Zato smo rešili da i mi isprobamo taj slatkiš o kome bruji ceo grad i zaputili smo se u mesto koje u Beogradu važi za najbolje – u Caffe restoran GALAXY CREPERIE.

Iskreno, očekivali smo neku verziju modernijeg kafića. I u toj pretpostavki smo mnogo pogrešili.

Malo je reći da nas je prostor ovog restorana oduvao sa nogu!
Restoran je veoma prostran, na dva sprata, a dizajn je savremen i zrači komforom. Prelepe fotografije Beograda krase cele zidove, a ogledalo na plafonu daje utisak još većeg prostranstva.

Restoran Galaxy

Zelene i crvene foteljice osvežavaju prostor, a svi detalji su smišljeno i odlično ukomponovani.

Restoran ima i prelepu baštu, ali zbog vremenskih uslova smestili smo se unutra, na galeruju sa koje smo imali pregled celog lokala.

Restoran Galaxy

Čim smo se smestili, nasmejani konobar dao nam je menije. Tu je došlo još jedno iznenađenje. Iako je ovaj restoran poznat po vaflima, to nije jedino što on pruža. Jelovnik je pun raznovrsnih gurmanskih specijaliteta, od doručka, preko mezea, do komplikovanih glavnih jela.
Iako su nas mnogobrojne đakonije mamile, naručili smo ono što smo i došli da probamo Galaxy vafl. Da se ne ponavljamo, kakvog je on ukusa, pročitajte OVDE.

Galaxy vafl

Porudžbina je stigla vrlo brzo, a konobar je bio veoma uslužan i ljubazan, hitro odgovarajući na naše zahteve. Stolice su toliko udobne, a ambijent toliko prijatan da smo mogli da sedimo satima.
Nije ni čudo što je ovaj restoran omiljen ljubiteljima slatkiša, ali gurmana, jer njegov bogat meni ima nešto za svakoga, a predstavlja i sjajno mesto za opuštanje.

Restoran Galaxy

Zbog svoje prijatne atmosfere, ovaj restoran je idealan za druženje sa prijateljima, deljenje slatkog zalogaja sa voljenom osobom, ali i za informalni poslovni sastanak jer nije bučan i ima intimnu atmosferu.

Da ne dužimo, oduševljeni smo što smo ga posetili i rado ćemo se vratiti, a to je uvek najbolja preporuka.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...