Google je uveo opciju koja će prikazivati prosečno vreme čekanja u restoranima

21/03/2018

Zanimljivosti

Hostesa u restoranu

Kada se u poslednji čas odlučite da izađete negde na večeru, to obično izgleda ovako : ukucate na Googlu restorane koji su u vašoj blizini.
Ukoliko je petak ili subota, pripremljeni ste na to da ćete možda čekati da se oslobodi sto, ali pitanje je koliko dugo. Tada krene premišljanje, da li da sačekamo kod bara ili da opet konsultujemo internet za neki drugi restoran.
Google je uveo opciju koja će pojednostaviti ceo proces, tako što će prikazivati prosečno vreme čekanja na sto u restoranima.

Znak u restoranu

Ovo je jednostavna dodatna stavka, ali i te kako korisna. Umesto da idete restoran u kome se čeka 30 minuta na slobodan sto, sada možete da nađete restoran u kome je čekanje minimalno.

Za sada, već više od milion restorana širom sveta je prihvatio ovu novu Google opciju.

Na Google pretrazi već postoji opcija koja pokazuje kada je “špic” u restoranu, i tako vam omogućava da isplanirate tiši i mirniji obrok u terminu koji nije udaran.
Opcija koja pokazuje vreme čekanja u restoranima dodatno olakšava vaš izbor restorana, pogotovo u restoranima koji ne primaju rezervacije, kao i pri izlasku na večeru bez predhodnog planiranja.

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...