Google je uveo opciju koja će prikazivati prosečno vreme čekanja u restoranima

21/03/2018

Zanimljivosti

Hostesa u restoranu

Kada se u poslednji čas odlučite da izađete negde na večeru, to obično izgleda ovako : ukucate na Googlu restorane koji su u vašoj blizini.
Ukoliko je petak ili subota, pripremljeni ste na to da ćete možda čekati da se oslobodi sto, ali pitanje je koliko dugo. Tada krene premišljanje, da li da sačekamo kod bara ili da opet konsultujemo internet za neki drugi restoran.
Google je uveo opciju koja će pojednostaviti ceo proces, tako što će prikazivati prosečno vreme čekanja na sto u restoranima.

Znak u restoranu

Ovo je jednostavna dodatna stavka, ali i te kako korisna. Umesto da idete restoran u kome se čeka 30 minuta na slobodan sto, sada možete da nađete restoran u kome je čekanje minimalno.

Za sada, već više od milion restorana širom sveta je prihvatio ovu novu Google opciju.

Na Google pretrazi već postoji opcija koja pokazuje kada je “špic” u restoranu, i tako vam omogućava da isplanirate tiši i mirniji obrok u terminu koji nije udaran.
Opcija koja pokazuje vreme čekanja u restoranima dodatno olakšava vaš izbor restorana, pogotovo u restoranima koji ne primaju rezervacije, kao i pri izlasku na večeru bez predhodnog planiranja.

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...