GRICNITE SLAVNE: Da li vam pita sa likom omiljene poznate osobe zvuči primamljivo?

23/01/2018

Zanimljivosti

Pite sa portretima slavnih

Džesika Klark-Božin, na Instagramu poznata pod profilom @ThePieous, našla je sjajan način da spoji svoju ljubav prema pitama i poznatim ličnostima. Ona je napravila seriju pita sa portretima poznatih slavnih ličnosti i popularnih izmišljenih likova. Ovo je prvi korak ove pekarke da učini pite zanimljivijim, interesantnijim i jedinstvenim.

Vin dizel, Princ, Opra, Čudesna žena, lik Dena Vinčestera iz popularne serije „Supernatural“ su samo neki od 13 pitastih portreta u njenoj kolekciji.

Pite sa portretima slavnih

Svaki portret je urađen izuzetno precizno i verodostojno. Da bi napravila jednu pitu ovog tipa treba joj 4 do 6 sati.

Pite sa portretima slavnih

- Želela sam da počnem godinu sa nečim zabavnim i interaktivnim, nečim što će izmamiti osmeh kod ljudi. Pite sa poznatima su ono što ljudi najviše traže, pa sam rešila da im izađem u susret – kaže Džesika.

Pite sa portretima slavnih

Pre nego što se baci na pekarski deo posla, ona sve dizajne nacrta na kompjuteru, ištampa ih i po njima pravi ove zanimljive pite.

Ipak, ove pite sa likovima slavnih nisu samo za gledanje. Potpuno su jestive, i navodno veoma ukusne.

Pite sa portretima slavnih
Obzirom da pite nisu neka vizuelno interesantna hrana, na ovaj način postaju prosto neodoljive i deluju kao mala umetnička dela.

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...