GRICNITE SLAVNE: Da li vam pita sa likom omiljene poznate osobe zvuči primamljivo?

23/01/2018

Zanimljivosti

Pite sa portretima slavnih

Džesika Klark-Božin, na Instagramu poznata pod profilom @ThePieous, našla je sjajan način da spoji svoju ljubav prema pitama i poznatim ličnostima. Ona je napravila seriju pita sa portretima poznatih slavnih ličnosti i popularnih izmišljenih likova. Ovo je prvi korak ove pekarke da učini pite zanimljivijim, interesantnijim i jedinstvenim.

Vin dizel, Princ, Opra, Čudesna žena, lik Dena Vinčestera iz popularne serije „Supernatural“ su samo neki od 13 pitastih portreta u njenoj kolekciji.

Pite sa portretima slavnih

Svaki portret je urađen izuzetno precizno i verodostojno. Da bi napravila jednu pitu ovog tipa treba joj 4 do 6 sati.

Pite sa portretima slavnih

- Želela sam da počnem godinu sa nečim zabavnim i interaktivnim, nečim što će izmamiti osmeh kod ljudi. Pite sa poznatima su ono što ljudi najviše traže, pa sam rešila da im izađem u susret – kaže Džesika.

Pite sa portretima slavnih

Pre nego što se baci na pekarski deo posla, ona sve dizajne nacrta na kompjuteru, ištampa ih i po njima pravi ove zanimljive pite.

Ipak, ove pite sa likovima slavnih nisu samo za gledanje. Potpuno su jestive, i navodno veoma ukusne.

Pite sa portretima slavnih
Obzirom da pite nisu neka vizuelno interesantna hrana, na ovaj način postaju prosto neodoljive i deluju kao mala umetnička dela.

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...