Haljine za Novu godinu - izaberite idealnu i zablistajte na dočeku

30/10/2018

Zanimljivosti

Nova godina nam se bliži, a sa njom i mnogo odluka koje moramo da donesemo. Najvažnije pitanje je naravno gde ići za doček 2021. , a ništa manje bitno i šta obući za tu priliku.
Jači pol nema tih problema - košulja i odelo i spremni su za glamurozan doček. Žene moraju da misle o idealnoj odevnoj kombinaciji, frizuri, šminki, savršenim cipelama i pratećem asesoaru.

Haljine za Novu godinu

Ukoliko ste se odlučili za restoranski doček Nove godine koji je nešto elegantnijeg tipa, haljina je uvek sjajan izbor. Evo nekih ideja za haljine za Novu godinu koje će vam pomoći da zablistate.

Restoranski doček - kako se obući?

Restoranski dočeci podrazumevaju slavlja u prostorima u kojima se inače održavaju bitni događaji poput venčanja. Svečane sale beogradskih restorana i hotela su elegantne, prostrane, prelepo uređene i daju celom novogodišnjem provodu notu glamura. Zbog toga ljudi osećaju potrebu da se lepo srede da tu priliku, a nešto elegantnije toalete se podrazumevaju. Uostalom, Nova godina je vrhunska prilika da se osećate lepo i zadovoljno svojim izgledom. Ukoliko volite šljokice, ili blještavi nakit, Nova godina je idealno vreme da zablistate u punom sjaju.


Kada birate odevnu kombinaciju za doček 2020. godine u svečanim salama beogradskih restorana, vodite se ovim smernicama.

  • Elegancija - Ne morate izabrati balsku haljinu da biste izgledali elegantno i glamurozno. Čak i jednostavna crna haljina može izgledati kao toaleta vredna crvenog tepiha ukoliko je savršeno uklopite sa frizurom, šminkom i nakitom.
  • Odeća - Haljine su idealan izbor za Novu godinu, ali i dobro skrojeno žensko odelo, kao i kombinezon koji stoji kao saliven mogu izgledati veoma šik i glamurozno.
  • Cipele - Ženska obuća na visoku štiklu svaku odevnu kombinaciju automatski čini atraktivnijom. Iako je gotovo nemoguće naći udobne, žene obožavaju štikle i rado ih nose. Sada su u modi cipele sa debelom štiklom, koje osim što su komfornije, sjajano mogu da se uklope sa raznim modelima haljina za Novu godinu.
  • Frizura - Elegantna punđa, lepo skupljen rep sa strane ili polupodignuta lepo uvijena ili skroz ispravljena kosa, učiniće ceo izgled prefinjijim.
  • Šminka - Nova godina jeste period kada većina modnih pravila pada u vodu, ali što se tiče šminke, ipak ne treba preterivati. Teške i tamne senke, učiniće da izgledate umornije, tako da je svedenija šminka sa nešto jačim ružom odličan izbor za elegantan izgled. Možete se igrati sa svetlucavim i šljokičavim senkama, ili probati veštačke trepavice koje će vaše oči učiniti dramatičnim i upadljivim.

Haljine za Novu godinu

Moda se stalno menja, a trendovi se vrte u krug. Tako su farmerke sa veoma dubokim strukom koje su nosile naše mame, opet najmoderniji deo jeseni. Kožne pantalone koje su bile rezervisane za bajkere, sada su modni detalj koji možete videti na skoro svakoj devojci u gradu.


Ipak, jedno je sigurno - haljine su uvek bile i ostale najelegantniji odevni komadi. Naravno, i tu ima varijacija, pogotovo što se tiče boja i krojeva, ali haljine za Novu godinu su sjajan način da se istaknete i zablistate na novogodišnjoj večeri. Ono što je najbitnije pri izboru haljinica za Novu godinu je da bitno je da se obučete u skladu sa oblikom vašeg tela. Svi smo građeni drugačije, tako da izaberite haljinu koja će laskati vašoj figuri, a ne isticati njene mane.

Duga haljina za Novu godinu - uvek savršen izbor!

Haljine za Novu godinu

Duga haljina idealan je izbor za elitni doček Nove godine. Preporučuju se za proslavu Nove godine u luksuznim beogradskim restoranima i hotelima. Duge haljine ostavljaju jak utisak, ali morate izabrati pravu. Velike, tkz. maxi, haljine sa više slojeva materijala idealno stoje visokim devojkama, dok će niže prosto „progutati“.

Takođe, vodite računa o izrezima. Duga haljina zakopčana do grla može izgledati kao da ste pošli u manastir, a ne na novogodišnju proslavu. Isto tako, predubok dekolte sa izrezanim leđima i šlicem do kuka mže izgledati veoma neukusno i degutantno. Držite se zlatne sredine. Ukoliko je haljina zatvorena u gornjem delu, gledajte da ima šlic. Ukoliko ima dubok dekolte, leđa neka budu zatvorena i obrnuto.

Loš primer:

Haljine za Novu godinu

Iako su svi poludeli za oskudnom haljinom poznate manekenke, ovakav izgled nije baš prikladan za proslavu Nove godine u elegantnoj svečanoj sali. Naravno, ukoliko obučete ovakvu haljinu za Novu godinu, bićete u centru pažnje, ali ne u pozitivnom kontekstu.

Dobri primeri:

Haljine za Novu godinu

Haljine za Novu godinu

Haljine za Novu godinu

Idealni dočeci 2021. u Beogradu na kojima ćete zablistati u ovakvim haljinama:

Haljine za Novu godinu

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...