INSTANT RAZBUĐIVANJE: U Japanu možete kupiti Koka kolu sa ukusom KAFE

19/09/2017

Zanimljivosti

Koka kola i kafa

Svi oni koji ne mogu da žive bez kofeina, ali i bez Koka kole, konačno su dobili proizvod koji će ih oduševiti – hibridno piće Koka Kola plus plasirano je na japansko tržište i pretstavlja ultimativno sredstvo za jutarnje razbuđivanje.

Sudeći po japanskom Koka kola sajtu, ovo piće sadrži fruktozno – glukozni tečni šećer, ekstrakt kafe u prahu, ugljenu kiselinu, sredstvo za bojenje na bazi karamele, arome i kofein – mnogo kofeina.
U stavri, jedna limenka ovog napitka sadrži duplu količinu kofeina od obične Koka kole, a navodno sadrži samo 42 kalorije.

Koka kola sa kafom

Jedan japanski sajt koji se bavi testiranjem prehrambenih proizvoda primetio je da su potrošači poludeli za ovim novim pićem. Probali su ga i napisali kakvog je ukusa.

- Kakvog je ukusa? Baš kao da sam usuo šoljicu kafe u čašu Koka kole, takvog je ukusa. Nije baš ukusno, ali nije ni toliko loše kao što smo očekivali – napisali su oni.

Dodali su i da piće ima veoma jak miris: ne kao miris kafe, a ni kao miris Koka kole, već neka čudna kombinacija oba.

Za sada je nova Koka kola plus jedino dostupna na japanskom tržištu, ali obzirom da su ljudi poludeli za njomnije isključeno da će je plasirati i u drugim zemljama.

Ostale aktuelnosti

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...

nova godina devojke
plus

TOP 5 SAVETA: Kako izabrati najbolje mesto za doček Nove godine u Beogradu

Kategorija: Novosti

06.06.2019

Beograd je poznat kao prestonica dobre zabave, pa samim tim on može da ponudi veliki izbor različitih mesta za doček lude novogodišnje noći.  S...