KAKVA GROZOTA: Čokoladne kuglice sa ukusom PILETINE

11/05/2017

Zanimljivosti

KFC piletina

Čuli smo za kombinovanje slatko – slanih ukusa, i ponekad to ne ispadne loše, ali ovo je već stvarno previše!

Čokoladne kuglice sa ukusom piletine smislio je KFC kao posebnu ponudu za Dan majki.

Nije čak ni ideja kombinovanja čokolade i piletine to što nam izaziva mučninu, obzirom da se mrvica kakaoa dodaje mnogim jelima od mesa i ističe njihov ukus.
no što je uznemirujuće je što se ovde radi o obrnutoj stvari - dodavanju piletine u slatkiš. U fino definisane čokoladne kuglice, tačnije. Čokoladne kuglice koje ničim nisu zaslužile ovo skrnavljenje.

Čokoladne kuglice

Ipak, čelnici KFC na Novom Zelandu ne dele takvo mišljenje. Za Dan majki plasirali su ovu grozotu sa reklamom koja poručuje da su čokoladne kuglice sa ukusom piletine nešto što svaka majka želi da dobije na poklon. 
Sva sreća, pa je neko imao dovoljno razuma da ograniči ovu „ekskluzivnu“ ponudu i napravi samo 50 kutija specijalno za ovu priliku.

Da se mi pitamo, uveli bismo kaznu za zločin protiv hrane, a KFC bio bi prvi optužen zbog svojih čokoladno - pilećih kuglica.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...