KAKVA GROZOTA: Čokoladne kuglice sa ukusom PILETINE

11/05/2017

Zanimljivosti

KFC piletina

Čuli smo za kombinovanje slatko – slanih ukusa, i ponekad to ne ispadne loše, ali ovo je već stvarno previše!

Čokoladne kuglice sa ukusom piletine smislio je KFC kao posebnu ponudu za Dan majki.

Nije čak ni ideja kombinovanja čokolade i piletine to što nam izaziva mučninu, obzirom da se mrvica kakaoa dodaje mnogim jelima od mesa i ističe njihov ukus.
no što je uznemirujuće je što se ovde radi o obrnutoj stvari - dodavanju piletine u slatkiš. U fino definisane čokoladne kuglice, tačnije. Čokoladne kuglice koje ničim nisu zaslužile ovo skrnavljenje.

Čokoladne kuglice

Ipak, čelnici KFC na Novom Zelandu ne dele takvo mišljenje. Za Dan majki plasirali su ovu grozotu sa reklamom koja poručuje da su čokoladne kuglice sa ukusom piletine nešto što svaka majka želi da dobije na poklon. 
Sva sreća, pa je neko imao dovoljno razuma da ograniči ovu „ekskluzivnu“ ponudu i napravi samo 50 kutija specijalno za ovu priliku.

Da se mi pitamo, uveli bismo kaznu za zločin protiv hrane, a KFC bio bi prvi optužen zbog svojih čokoladno - pilećih kuglica.

Ostale aktuelnosti

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...

nova godina devojke
plus

TOP 5 SAVETA: Kako izabrati najbolje mesto za doček Nove godine u Beogradu

Kategorija: Novosti

06.06.2019

Beograd je poznat kao prestonica dobre zabave, pa samim tim on može da ponudi veliki izbor različitih mesta za doček lude novogodišnje noći.  S...