KFC OSTAO BEZ PILETINE: Besne mušterije su čak zvale policiju, a izvinjenje ovog lanca brze hrane je urnebesno

27/02/2018

Novosti

Obrok u KFC restoranu

Kentucky Fried Chicken ili skraćeno KFC je jedan od najpoznatijih lanaca brze hrane na svetu. Brend je izgradio svoj imidž na pohovanoj piletini i po tome je prepoznatljiv.
Zato možete zamisliti kakva je ironija sudbine da pileći restoran ostane bez piletine, što se desilo prošle nedelje u većini KFC restorana u Velikoj Britaniji.

Problemi sa snabdevanjem primorali su ovaj lanac da privremeno zatvori skoro dve trećine svojih restorana u Velikoj Britaniji.
Ovaj kiks pokazao je da Britanci ozbiljno shvataju pohovanu piletinu – nestašica je izazvala bes i nezadovoljstvo, a neki su slučaj prijavili policiji.

Samo zamišljamo policijskog operatera koji prima prijavu da se u KFC-u dogodio nečuven zločin – nestalo im je piletine. laugh

Kofice KFC piletine

Dok se problem nabavke ne reši, KFC je rešio da okrene stvar na šalu.

Objavili su zvanično izvinjenje koje je pratila slika njihove prepoznatljive kutije sa likom generala Sandersa, ali umesto logoa KFC, pisalo je FCK.
U ovom kontekstu FC znači Fish and Chips (riblji štapići i pomfrit), koji su karakteristični za Veliku Britaniju.

Zvanično izvinjenje KFC-a

Tako su se našalili na svoj račun, uz obećanje da će dati sve od sebe da reše probleme dostave do koje je došlo zbog isteka ugovora sa DHL-om.

Stvari se polako vraćaju u normalu, a sa radom je ponovo počelo oko 600 restorana, dok se lista otvorenih KFC restorana ažurira svakih 15 minuta na njihovom sajtu.

 

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...