Kraljica Elizabeta poseduje Mek Donalds pored Londona

23/10/2017

Zanimljivosti

Mek Donalds

U vlasništvu kraljice Elizabete nalaze se mnoge raznovrsne stvari, od skupocenog nakita do brojnih imanja širom sveta. Izgleda da kraljica poseduje i nešto ne tako glamurozno – Mek Donalds franšizu koja se nalazi na oko 50 kilometara od Londona.

Iako restoran nije lično kraljičino vlasnštvo, već ga poseduje Imanje krune, sav profit ide direktno u Kraljevsku riznicu.

Posetioci ove franšize ipak teško da će videti kraljicu kako klopa Big Mek, obzirom da je kraljica izjavila da najviše voli da obeduje kod kuće i to iz plastičnih činija.

Kraljica Elizabeta

- Ljudi uvek kažu: „O, kraljica sigurno jede sa zlatnih tanjira, zlatnim viljuškama i noževima“. Da, u nekim svečanim prilikama. Kada se odmara i nema obaveza ili posetioca, kraljica jede voće iz žutih plastičnih činija – rekao je bivši kraljevski kuvar, Mari Kler.

Ipak, poznato je da je princeza Dijana vodila prinčeve Vilijama i Harija ponekad u Mek Donalds na Happy Meal, ali sumnjamo da će se kraljica zaputiti u svoju franšizu ovog lanca brze hrane. Čak i da joj se prijede čizburger, sigurno ima neko u plati ko bi mogao da skokne da joj ga donese.

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...