Kraljica Elizabeta poseduje Mek Donalds pored Londona

23/10/2017

Zanimljivosti

Mek Donalds

U vlasništvu kraljice Elizabete nalaze se mnoge raznovrsne stvari, od skupocenog nakita do brojnih imanja širom sveta. Izgleda da kraljica poseduje i nešto ne tako glamurozno – Mek Donalds franšizu koja se nalazi na oko 50 kilometara od Londona.

Iako restoran nije lično kraljičino vlasnštvo, već ga poseduje Imanje krune, sav profit ide direktno u Kraljevsku riznicu.

Posetioci ove franšize ipak teško da će videti kraljicu kako klopa Big Mek, obzirom da je kraljica izjavila da najviše voli da obeduje kod kuće i to iz plastičnih činija.

Kraljica Elizabeta

- Ljudi uvek kažu: „O, kraljica sigurno jede sa zlatnih tanjira, zlatnim viljuškama i noževima“. Da, u nekim svečanim prilikama. Kada se odmara i nema obaveza ili posetioca, kraljica jede voće iz žutih plastičnih činija – rekao je bivši kraljevski kuvar, Mari Kler.

Ipak, poznato je da je princeza Dijana vodila prinčeve Vilijama i Harija ponekad u Mek Donalds na Happy Meal, ali sumnjamo da će se kraljica zaputiti u svoju franšizu ovog lanca brze hrane. Čak i da joj se prijede čizburger, sigurno ima neko u plati ko bi mogao da skokne da joj ga donese.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...