MARKIRANE ŠPAGETE: Brend „Dolce & Gabbana“ napravio je PASTU koja košta 110 dolara po pakovanju

09/11/2017

Zanimljivosti

Dolce & Gabbana pasta

Luksuzna modna kuca "Dolce & Gabbana" napravila je proizvod za koji vam neće biti žao da prospete sos od paradajiza – pastu.

Ovo nije obična pasta. Na njenom stvaranju "Dolce & Gabbana" je radila sa porodičnom firom za proizvodnju paste Pastificio Di Martino.

Firma Di Martino nalazi se u gradu Granjano, veoma poznatom po proizvodnji paste, i dnevno proizvodi više od 900 tona paste dnevno.

Svako pakovanje "Dolce & Gabbana" paste dolazi u limitiranom vintidž pakovanju koje sadrži 4 kese paste u različitim oblicima i specijalno dizajniranu kecelju sa logom ovog brenda.

Dolce & Gabbana pasta

Đuzepe Di Martino, direktor Di Martino kompanije, ovaj proizvod nazvao je „suvenirom, razglednicom, sprecijalnim pakovanjem koje sadrži izvanredni proizvod“.

Samo 5000 pakovanja "Dolce & Gabbana" paste je napravljeno i biće dostupne u prodaji od 15. novembra.
Ako vas mrzi da skoknete do Italije po vaše pakovanje, možete ga naručiti na sajtu at dimartinodolcegabbana.com.

Naravno, ukoliko ste voljni da platite 110 dolara za pakovanje paste samo zato što je markirana.

Ipak, ovo je možda i najjeftinije što možete nabaviti od ovog brenda, a sigurni smo da će ova pasta veoma brzo nestati sa polica.

Ostale aktuelnosti

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...

nova godina devojke
plus

TOP 5 SAVETA: Kako izabrati najbolje mesto za doček Nove godine u Beogradu

Kategorija: Novosti

06.06.2019

Beograd je poznat kao prestonica dobre zabave, pa samim tim on može da ponudi veliki izbor različitih mesta za doček lude novogodišnje noći.  S...