MARKIRANE ŠPAGETE: Brend „Dolce & Gabbana“ napravio je PASTU koja košta 110 dolara po pakovanju

09/11/2017

Zanimljivosti

Dolce & Gabbana pasta

Luksuzna modna kuca "Dolce & Gabbana" napravila je proizvod za koji vam neće biti žao da prospete sos od paradajiza – pastu.

Ovo nije obična pasta. Na njenom stvaranju "Dolce & Gabbana" je radila sa porodičnom firom za proizvodnju paste Pastificio Di Martino.

Firma Di Martino nalazi se u gradu Granjano, veoma poznatom po proizvodnji paste, i dnevno proizvodi više od 900 tona paste dnevno.

Svako pakovanje "Dolce & Gabbana" paste dolazi u limitiranom vintidž pakovanju koje sadrži 4 kese paste u različitim oblicima i specijalno dizajniranu kecelju sa logom ovog brenda.

Dolce & Gabbana pasta

Đuzepe Di Martino, direktor Di Martino kompanije, ovaj proizvod nazvao je „suvenirom, razglednicom, sprecijalnim pakovanjem koje sadrži izvanredni proizvod“.

Samo 5000 pakovanja "Dolce & Gabbana" paste je napravljeno i biće dostupne u prodaji od 15. novembra.
Ako vas mrzi da skoknete do Italije po vaše pakovanje, možete ga naručiti na sajtu at dimartinodolcegabbana.com.

Naravno, ukoliko ste voljni da platite 110 dolara za pakovanje paste samo zato što je markirana.

Ipak, ovo je možda i najjeftinije što možete nabaviti od ovog brenda, a sigurni smo da će ova pasta veoma brzo nestati sa polica.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...