NEOBIČNA GRICKALICA: Tortilja čips sa ukusom VASABIJA sigurno će začiniti svaku žurku

05/10/2017

Zanimljivosti

Tortilja čips, lepo se kombinuje sa mnogim ukusima. Na našem tržištu možete ih naći sa ukusom sira, luka, paprike, čak i roštilja. Odlični su uz sve vrste sosova i predstavljaju sjajnu alternativu za sve koji vole načose, ali ne vole da ih prave.

Ipak, jedan korisnik instagrama pod nazivom @CandyHunting objavio je post u kome navodi da je našao veoma neobičnu vrstu tortilja čipsa koji je zelene boje i sa ukusom vasabija.

Tortilja čips sa ukusom vasabija

Radi se o limitiranom izdanju tortilja čipsa brenda Doritos, a on ga je zapazio u američkom Valmartu. Znamo da vam je daleko da potegnete put čak do drugog kontinenta kako bi se domogli kesice čipsa, ali ne očajavajte – dostupni su i  preko online prodavnice Amazon.

Većina komentara ljudi koji su probali ove doritose kažu da su zanimljivog ukusa – ljuti, ali ne previše.Najveća zamerka odnosi se na intenzivnu zelenu boju čipsa koja bi po mišljenju mnogih trebala da bude blaža.

- Imam osećaj kao da jedem ljutog, malog, zelenog vanzemaljca - jedan je od komentara. 

Tortilja čips sa ukusom vasabija

Navodno najbolje ide sa kremastim i sirastim sosovima, a jedan tviteraš rekao je da ga nikako ne umačete u soja sos jer nikako ne idu zajedno.

- Vasabi i soja sos čine savršen spoj. Tortilja čips sa ukusom vasabija i soja sos, nikako! Ne zvuči logično, ali ne pokušavajte ako nećete da provedete pola sata ispirajući usta – opisao je on.

Dok vasabi čips ne stigne na rafove naših polica, apelujemo na domaće proizvođače tortilja čipsa da se slobodno malo igraju ukusima. Ako običan čips sa ukusom slanine ima tako dobar ukus, samo zamišljamo kakva bi milina za nepce bio tortilja čips sa slaninom. Mmm, mljac…
 

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...