NEOBIČNA GRICKALICA: Tortilja čips sa ukusom VASABIJA sigurno će začiniti svaku žurku

05/10/2017

Zanimljivosti

Tortilja čips, lepo se kombinuje sa mnogim ukusima. Na našem tržištu možete ih naći sa ukusom sira, luka, paprike, čak i roštilja. Odlični su uz sve vrste sosova i predstavljaju sjajnu alternativu za sve koji vole načose, ali ne vole da ih prave.

Ipak, jedan korisnik instagrama pod nazivom @CandyHunting objavio je post u kome navodi da je našao veoma neobičnu vrstu tortilja čipsa koji je zelene boje i sa ukusom vasabija.

Tortilja čips sa ukusom vasabija

Radi se o limitiranom izdanju tortilja čipsa brenda Doritos, a on ga je zapazio u američkom Valmartu. Znamo da vam je daleko da potegnete put čak do drugog kontinenta kako bi se domogli kesice čipsa, ali ne očajavajte – dostupni su i  preko online prodavnice Amazon.

Većina komentara ljudi koji su probali ove doritose kažu da su zanimljivog ukusa – ljuti, ali ne previše.Najveća zamerka odnosi se na intenzivnu zelenu boju čipsa koja bi po mišljenju mnogih trebala da bude blaža.

- Imam osećaj kao da jedem ljutog, malog, zelenog vanzemaljca - jedan je od komentara. 

Tortilja čips sa ukusom vasabija

Navodno najbolje ide sa kremastim i sirastim sosovima, a jedan tviteraš rekao je da ga nikako ne umačete u soja sos jer nikako ne idu zajedno.

- Vasabi i soja sos čine savršen spoj. Tortilja čips sa ukusom vasabija i soja sos, nikako! Ne zvuči logično, ali ne pokušavajte ako nećete da provedete pola sata ispirajući usta – opisao je on.

Dok vasabi čips ne stigne na rafove naših polica, apelujemo na domaće proizvođače tortilja čipsa da se slobodno malo igraju ukusima. Ako običan čips sa ukusom slanine ima tako dobar ukus, samo zamišljamo kakva bi milina za nepce bio tortilja čips sa slaninom. Mmm, mljac…
 

Ostale aktuelnosti

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...

nova godina devojke
plus

TOP 5 SAVETA: Kako izabrati najbolje mesto za doček Nove godine u Beogradu

Kategorija: Novosti

06.06.2019

Beograd je poznat kao prestonica dobre zabave, pa samim tim on može da ponudi veliki izbor različitih mesta za doček lude novogodišnje noći.  S...