OD RIME DO KUHINJE: Reper Snoop Dogg objavljuje svoj prvi KUVAR

01/09/2018

Zanimljivosti

Snoop Dogg

Poznati reper Snoop Dogg, ima još veština osim sklapanja rima. Njegova ljubav prema marihuani je opšte poznata, ali i njegova ljubav prema kuvanju sada je isplivala na površinu i iznenadila mnoge.
Tako je Snoop je objavio svoj prvi kuvar, pod nazivom „From Crook to Cook“ (od prevaranta do kuvara). Ovaj kuvar sadrži 50 najomiljenijih reperovih specijaliteta poput zapečenih makarona sa sirom, svinjskih rebarca i piletine sa vaflima. Kuvar je organizovan po obrocima i sadrži mnoge duhovite opaske i savete autora.

Iako nijedan recept ne sadrži kanabis, Snoop Dogg u kuvaru otkriva i njegove omiljene recepte kada ogladni posle pušenja marihuane.

Kuvar repera Snoop Dogg-a

Reper je prvi put pokazao svoje veštine u kuhinji kada je pravio pire krompir u šou Marte Stjuard davne 2008. godine.
Posle nekoliko godina njih dvoje su napravili sopstveni šou koji se prikazivao na televiziji VH1, u kome su vodili kulinarsko takmičenje.

Marta Stjuard i Snoop Dogg

Svi su mislili da je duhoviti reper u emisiji samo zbog komičnog efekta, ali izgleda da je Snoop-ova ljubav prema kuhinji ipak izistinska.
Reperov kuvar naći će se u prodaji posle 23. oktobra, a nema sumnje da će to biti zanimljivo štivo.

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...