OD RIME DO KUHINJE: Reper Snoop Dogg objavljuje svoj prvi KUVAR

01/09/2018

Zanimljivosti

Snoop Dogg

Poznati reper Snoop Dogg, ima još veština osim sklapanja rima. Njegova ljubav prema marihuani je opšte poznata, ali i njegova ljubav prema kuvanju sada je isplivala na površinu i iznenadila mnoge.
Tako je Snoop je objavio svoj prvi kuvar, pod nazivom „From Crook to Cook“ (od prevaranta do kuvara). Ovaj kuvar sadrži 50 najomiljenijih reperovih specijaliteta poput zapečenih makarona sa sirom, svinjskih rebarca i piletine sa vaflima. Kuvar je organizovan po obrocima i sadrži mnoge duhovite opaske i savete autora.

Iako nijedan recept ne sadrži kanabis, Snoop Dogg u kuvaru otkriva i njegove omiljene recepte kada ogladni posle pušenja marihuane.

Kuvar repera Snoop Dogg-a

Reper je prvi put pokazao svoje veštine u kuhinji kada je pravio pire krompir u šou Marte Stjuard davne 2008. godine.
Posle nekoliko godina njih dvoje su napravili sopstveni šou koji se prikazivao na televiziji VH1, u kome su vodili kulinarsko takmičenje.

Marta Stjuard i Snoop Dogg

Svi su mislili da je duhoviti reper u emisiji samo zbog komičnog efekta, ali izgleda da je Snoop-ova ljubav prema kuhinji ipak izistinska.
Reperov kuvar naći će se u prodaji posle 23. oktobra, a nema sumnje da će to biti zanimljivo štivo.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...