ODBROJAVANJE JE POČELO: Još nije kasno da se provedete sjajno za doček!

29/12/2017

Zanimljivosti

Koliko god da je vesela, Nova godina sa sobom povlači i dosta stresa. Osim gužve u saobraćaju, gužve u radnjama i biranja savršenih poklona, najveći pritisak je kako provesti novogodišnju noć. Planovi mogu da se izokrenu za dan, mnogi su neodlučni, a Nova godina stigne dok kažete keks.
Ako je i vas uhvatila nespremne, ne očajavajte. Ima lokala koji čuvaju mesta za takve slučajeve, a garantuju sjajan provod. Već smo pisali o dobrim stranama dočeka u restoranima i zašto takav vid slavlja preporučujemo, a u ovim restoranima provešćete nezaboravno novogodišnje veče.

MIRELA EVENT HALL

Ukoliko za doček želite da razmišljate samo o tome šta ćete da obučete, onda rezervišite mesto u ovom restoranu.
Ljubazno i uslužno osoblje pobrinuće se da vam ništa ne fali i da se sjajno provedete. Bogata ponuda hrane i piće, koji su uključeni u cenu karte, i više je nego izdašna, a odličan muzički bend napraviće vrhunsku atmosferu. Ukoliko želite da vam Nova godina prođe u veselju, smehu i igranju, onda je Mirela Event Hall pravo mesto za vas i naša apsolutna preporuka.
Njihovu vrhunsku ponudu za novogodišnju noć pogledajte OVDE.

Restoran Mirela

LOBBY 777

Obzirom na to da je prošlogodišnje „vatreno krštenje“ u organizovanju dočeka bilo veoma uspešno, club restoran LOBBY 777 odlučio je da i ove godine proslavi u sličnom maniru. Zadovoljni gosti su najbolja preporuka, a njih ima dosta. Nalazi se na samo pet minuta od centra grada, a može se pohvaliti prelepim enterijerom.
Atmosferu će do usijanja dovesti Jovana Milić, Miljan Miljanović i Frontman band, a cene karte koje uključuju hranu i piće kreću se već od 30 e.
Za detaljnije informacije o dočeku Nove 2018. godine u restoranu klubu, informišite se OVDE.

Club restoran Lobby 777

SAVANOVA

Za one koji žele da proslave Novu godinu u srcu Beograda, a sa pogledom na reku, restoran SAVANOVA je logičan izbor.  Osim Bajka benda koji će vas podići na noge, u pauzama ćete imati priliku da čujete i svetski poznate hitove koje će za vas puštati DJ Goran Starčević. Više informacija o dočeku u ovom restoranu pogledajte OVDE.

Restoran Savanova

MILOŠEV KONAK

Restoran Milošev konak je savršeno mesto za novogodišnje slavlje svih onih koji vole da osete duh tradicije. Autentičan ambijent ovog čuvenog beogradskog restorana sa prijatnom i veselom  atmosferom, pravi je izbor za ulazak u Novu godinu sa stilom.
Osim velikog parkinga i ljubaznog osoblja koje će vam ulepšati veče, Milošev konak nudi još mnogo toga za doček Nove godine, a kompletnu ponudu pogledajte OVDE.

Milošev konak

Sve ponude za restoranski doček Nove 2017 . godine pogledajte OVDE i izaberite pravi provod za nezaboravnu novogodišnju noć!

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...