Oreo plasira keks sa MISTERIOZNIM UKUSOM koji je zbunio sve

25/08/2017

Zanimljivosti

Oreo keks

Oreo je najprodavaniji brend keksa, ne samo u Americi, već i širom sveta. Ima ga i na našem tržištu, doduše u manje ukusa nego što ih stvarno ima.

Možda niste znali, ali Oreo keks može se na
ći u preko desetak aroma. Tako postoji keks sa pucketavim slatkišima u sebi, Oreo sa ukusom kokosa, slane karamele, sa maršmeloom, sa ukusom pite od borovnica, sa avokadom, čak i Oreo keks sa pahuljicama. Kombinacije i inovacije su razne, pa nije začuđujuće što su čelnici ove kompanije odlučili da naprave predah. I usput veoma dobar marketinški trik.

Izbacili su novi ukus bez ukusa!
Sudeći po postu koji je korisnik Instagrama pod imenom @TheJunkFoodAisle, Oreo će uskoro plasirati limitirano izdanje keksa sa oznakom "Mystery Oreos" .

Oreo keks sa tajanstvenim ukusom

Na pakovanju je navedeno da je misteriozni filing deo takmičenja i da ko god pogodi koji je novi ukus ovog Oreo keksa dobija nagradu u iznosu od 50 000 dolara.  

Nažalost, naći će se samo na rafovima američkih prodavnica, tako da će novi keks, kao i njegovo pakovanje, ostati misterija za nas.

Ipak, moramo priznati da je ovo sjajan marketinški trik jer ništa ne prodaje proizvod bolje od radoznalosti.

Ostale aktuelnosti

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...

nova godina devojke
plus

TOP 5 SAVETA: Kako izabrati najbolje mesto za doček Nove godine u Beogradu

Kategorija: Novosti

06.06.2019

Beograd je poznat kao prestonica dobre zabave, pa samim tim on može da ponudi veliki izbor različitih mesta za doček lude novogodišnje noći.  S...