OTVORENA BAŠTA RESTORANA DESPACITO: Oaza zelenila u samom srcu Novog Beograda

23/04/2018

Novosti

Bašta restorana Despacito

Novi Beograd postao je pravi mali grad za sebe. Njegov razvitak i raznovstan sadržaj omogućuje njegovim žiteljima da nemaju potrebu da prelaze na drugu stranu reke, a stanovnici drugih delova grada rado svraćaju u njega.
Uređeni kejevi pravo su uživanje za popodnevnu šetnju, najbolji tržni centri nalaze se ovde, kao i brojni kafići, klubovi, ali i najekskluzivniji restorani.

Jedan od takvih je i novootvoreni restoran Despacito, koji već stiče reputaciju jednog od najboljih beogradskih restorana.

Bašta restorana Despacito

Kako i ne bi, kada njegov kvalitet i prelep ambijent može da se meri sa svetskim restoranima.

Idealno je lociran – nalazi se u prestižnom bloku A, u ulici Jurija Gagarina 20đ. Lako je pristupačan iz bilo kog dela grada i bilo koje prevozno sredstvo da koristite.

Osim jedinstvenog enterijera, restoran Despacito ima ogromnu prednost kojom se malo restorana u samom srcu Novog Beograda može pohvaliti – božanstvenom, elegantnom baštom.

Restoran Despacito

Odmaranje u ovoj udobnoj bašti sa kapacitetom od 50 mesta, uz prijatne zvuke ambijentalne muzike, odličan je recept za divan početak dana.

Obilje zelenila i cveća dodatno će upotpuniti užitak svakog gosta koji želi da se prepusti hedonizmu u predstojećim prolećnim danima.

Bašta restorana Despacito

Odiše luksuzom i udobnošću, tako da ćete u njoj moći da uživate u bilo koje doba uz najkvalitetnija jela i premium vina.

Restoran Despacito sa svojom novom baštom predstavlja pravi izbor bilo da se radi o poslovnom sastanku ili neformalnom druženju.

Bašta restorana Despacito

Vaš ljubimac je takođe dobrodošao, a svim gostima je na raspolaganju i privatni parking.

Ukoliko volite udobnost, kvalitetnu uslugu, dobar zalogaj, opuštenu, prijatnu atmosferu - restoran Despacito je pravi izbor za vas.

Sigurni smo da kada jednom dođete, često ćete se vraćati.

Restoran Despacito

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...