OTVORENA BAŠTA RESTORANA DESPACITO: Oaza zelenila u samom srcu Novog Beograda

23/04/2018

Novosti

Bašta restorana Despacito

Novi Beograd postao je pravi mali grad za sebe. Njegov razvitak i raznovstan sadržaj omogućuje njegovim žiteljima da nemaju potrebu da prelaze na drugu stranu reke, a stanovnici drugih delova grada rado svraćaju u njega.
Uređeni kejevi pravo su uživanje za popodnevnu šetnju, najbolji tržni centri nalaze se ovde, kao i brojni kafići, klubovi, ali i najekskluzivniji restorani.

Jedan od takvih je i novootvoreni restoran Despacito, koji već stiče reputaciju jednog od najboljih beogradskih restorana.

Bašta restorana Despacito

Kako i ne bi, kada njegov kvalitet i prelep ambijent može da se meri sa svetskim restoranima.

Idealno je lociran – nalazi se u prestižnom bloku A, u ulici Jurija Gagarina 20đ. Lako je pristupačan iz bilo kog dela grada i bilo koje prevozno sredstvo da koristite.

Osim jedinstvenog enterijera, restoran Despacito ima ogromnu prednost kojom se malo restorana u samom srcu Novog Beograda može pohvaliti – božanstvenom, elegantnom baštom.

Restoran Despacito

Odmaranje u ovoj udobnoj bašti sa kapacitetom od 50 mesta, uz prijatne zvuke ambijentalne muzike, odličan je recept za divan početak dana.

Obilje zelenila i cveća dodatno će upotpuniti užitak svakog gosta koji želi da se prepusti hedonizmu u predstojećim prolećnim danima.

Bašta restorana Despacito

Odiše luksuzom i udobnošću, tako da ćete u njoj moći da uživate u bilo koje doba uz najkvalitetnija jela i premium vina.

Restoran Despacito sa svojom novom baštom predstavlja pravi izbor bilo da se radi o poslovnom sastanku ili neformalnom druženju.

Bašta restorana Despacito

Vaš ljubimac je takođe dobrodošao, a svim gostima je na raspolaganju i privatni parking.

Ukoliko volite udobnost, kvalitetnu uslugu, dobar zalogaj, opuštenu, prijatnu atmosferu - restoran Despacito je pravi izbor za vas.

Sigurni smo da kada jednom dođete, često ćete se vraćati.

Restoran Despacito

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...