Ovaj bar u Tokiju imaće VIRTUALNE KONOBARE

11/10/2017

Zanimljivosti

Amazon Bar

20. oktobra, otvara se Amazon Bar u tokijskom Ginza okrugu, popularnom kraju za šoping poznatom po modernim i radnjama elektronske opreme.

Umesto zapošljavanja konobara i štampanja menija, gosti u ovom baru imaćete priliku da komunicirate sa virtuelnim pomoćnikom. Gosti preko tableta odgovaraju na kratak kviz na osnovu kog kompjuter prepozna koje piće će vam najviše prijati.

Ovo je više diskont pića nego pravi bar, pošto će vam virtualni pomoćnik predložiti pivo, vino, sake ili neku drugu žestinu koja je izložena na policama iza vas.

Virtuelni konobar ipak, ne može da vam smućka koktel, ali tu je jedan član ljudskog osoblja koji vam je uvek na raspolaganju ako niste zadovoljni “tehnološkom” usligom.

To nije sve – osim što možete da birate da li će vas uslužiti pravi ili virtualni konobar, Amazon Bar će vas mamiti besplatnom hranom. Prvo jelo koje ćete dobiti napravljeno je od sastojaka koje se mogu naći na Amazonovoj dostavi svežih namirnica, i na račun kuće je.

Amazon Bar je neka vrsta pop-up restorana i biće otvoren od 20. do 29. oktobra.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...