Ovaj bar u Tokiju imaće VIRTUALNE KONOBARE

11/10/2017

Zanimljivosti

Amazon Bar

20. oktobra, otvara se Amazon Bar u tokijskom Ginza okrugu, popularnom kraju za šoping poznatom po modernim i radnjama elektronske opreme.

Umesto zapošljavanja konobara i štampanja menija, gosti u ovom baru imaćete priliku da komunicirate sa virtuelnim pomoćnikom. Gosti preko tableta odgovaraju na kratak kviz na osnovu kog kompjuter prepozna koje piće će vam najviše prijati.

Ovo je više diskont pića nego pravi bar, pošto će vam virtualni pomoćnik predložiti pivo, vino, sake ili neku drugu žestinu koja je izložena na policama iza vas.

Virtuelni konobar ipak, ne može da vam smućka koktel, ali tu je jedan član ljudskog osoblja koji vam je uvek na raspolaganju ako niste zadovoljni “tehnološkom” usligom.

To nije sve – osim što možete da birate da li će vas uslužiti pravi ili virtualni konobar, Amazon Bar će vas mamiti besplatnom hranom. Prvo jelo koje ćete dobiti napravljeno je od sastojaka koje se mogu naći na Amazonovoj dostavi svežih namirnica, i na račun kuće je.

Amazon Bar je neka vrsta pop-up restorana i biće otvoren od 20. do 29. oktobra.

Ostale aktuelnosti

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...

nova godina devojke
plus

TOP 5 SAVETA: Kako izabrati najbolje mesto za doček Nove godine u Beogradu

Kategorija: Novosti

06.06.2019

Beograd je poznat kao prestonica dobre zabave, pa samim tim on može da ponudi veliki izbor različitih mesta za doček lude novogodišnje noći.  S...