Ovo su možda NAJJEZIVIJI dezerti ikad napravljeni

28/09/2018

Zanimljivosti

Jezivi dezerti

Svako ima neki svoj omiljeni slatkiš kome ne može da odoli. Dezerti osim svojim sjajnim ukusima privlače i svojim neodoljivim izgledom od koga polazi voda na usta.  
Tako bi bar trebalo da bude, ali ovaj poslastičar ima potpuno drugačiji pristup.
Endru Fuler je obožavalac horor filmova i on se trudi da učini svoje poslastice  što jezivijim. On pravi zastrašujuće torte od kojih bi i najveći sladokusac odstuknuo na prvi pogled.
Endru pravi slatkiše koji uopšte ne liče na dezerte. Oči koji krvave, truli zubi, sveže iščupani organi i dlakavi pauci nisu nešto što podstiče apetit, a to su sve elementi koje ovaj poslastičar voli da ubacuje u svoje kreacije.

Jezivi dezerti

Iznenađujuće, njegove jezive torte i slatkiši iz noćnih mora postali su veoma popularni. Njegova ciljna grupa su obožavaoci horor žanra i fantastike, a najprodavanjiji dan za njega je Noć veštica. Takođe, Endru naglašava da mnogi dolaze u njegovu poslastičarnicu kako bi našli idealan slatkiš kojim će nasamariti nekoga. U tu svrhu, najbolje se prodaju dezerti koji verno prikazuju insekte i gmizavce.

Jezivi dezerti

Pogledajte fotografije njegov dela, koje će vam možda dati inspiriaciju da na sledećoj proslavi šokirate svoje goste jezivim dezertima.

Jezivi dezerti

Jezivi dezerti

Jezivi dezerti

Jezivi dezerti

Jezivi dezerti

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...