Ovo su možda NAJJEZIVIJI dezerti ikad napravljeni

28/09/2018

Zanimljivosti

Jezivi dezerti

Svako ima neki svoj omiljeni slatkiš kome ne može da odoli. Dezerti osim svojim sjajnim ukusima privlače i svojim neodoljivim izgledom od koga polazi voda na usta.  
Tako bi bar trebalo da bude, ali ovaj poslastičar ima potpuno drugačiji pristup.
Endru Fuler je obožavalac horor filmova i on se trudi da učini svoje poslastice  što jezivijim. On pravi zastrašujuće torte od kojih bi i najveći sladokusac odstuknuo na prvi pogled.
Endru pravi slatkiše koji uopšte ne liče na dezerte. Oči koji krvave, truli zubi, sveže iščupani organi i dlakavi pauci nisu nešto što podstiče apetit, a to su sve elementi koje ovaj poslastičar voli da ubacuje u svoje kreacije.

Jezivi dezerti

Iznenađujuće, njegove jezive torte i slatkiši iz noćnih mora postali su veoma popularni. Njegova ciljna grupa su obožavaoci horor žanra i fantastike, a najprodavanjiji dan za njega je Noć veštica. Takođe, Endru naglašava da mnogi dolaze u njegovu poslastičarnicu kako bi našli idealan slatkiš kojim će nasamariti nekoga. U tu svrhu, najbolje se prodaju dezerti koji verno prikazuju insekte i gmizavce.

Jezivi dezerti

Pogledajte fotografije njegov dela, koje će vam možda dati inspiriaciju da na sledećoj proslavi šokirate svoje goste jezivim dezertima.

Jezivi dezerti

Jezivi dezerti

Jezivi dezerti

Jezivi dezerti

Jezivi dezerti

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...