Ovo su možda NAJJEZIVIJI dezerti ikad napravljeni

28/09/2018

Zanimljivosti

Jezivi dezerti

Svako ima neki svoj omiljeni slatkiš kome ne može da odoli. Dezerti osim svojim sjajnim ukusima privlače i svojim neodoljivim izgledom od koga polazi voda na usta.  
Tako bi bar trebalo da bude, ali ovaj poslastičar ima potpuno drugačiji pristup.
Endru Fuler je obožavalac horor filmova i on se trudi da učini svoje poslastice  što jezivijim. On pravi zastrašujuće torte od kojih bi i najveći sladokusac odstuknuo na prvi pogled.
Endru pravi slatkiše koji uopšte ne liče na dezerte. Oči koji krvave, truli zubi, sveže iščupani organi i dlakavi pauci nisu nešto što podstiče apetit, a to su sve elementi koje ovaj poslastičar voli da ubacuje u svoje kreacije.

Jezivi dezerti

Iznenađujuće, njegove jezive torte i slatkiši iz noćnih mora postali su veoma popularni. Njegova ciljna grupa su obožavaoci horor žanra i fantastike, a najprodavanjiji dan za njega je Noć veštica. Takođe, Endru naglašava da mnogi dolaze u njegovu poslastičarnicu kako bi našli idealan slatkiš kojim će nasamariti nekoga. U tu svrhu, najbolje se prodaju dezerti koji verno prikazuju insekte i gmizavce.

Jezivi dezerti

Pogledajte fotografije njegov dela, koje će vam možda dati inspiriaciju da na sledećoj proslavi šokirate svoje goste jezivim dezertima.

Jezivi dezerti

Jezivi dezerti

Jezivi dezerti

Jezivi dezerti

Jezivi dezerti

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...