PIĆE ZA ZVEZDAŠE: Slike fudbalera Crvene Zvezde na flašama BIP piva

20/12/2017

Zanimljivosti

Bip pivo

BIP pivara sprema zaista specijalno izdane koje će oduševiti sve navijače crveno-belog tima. Uskoro će u radnjama i ugostiteljskim objektima širom Srbije biti dostupno pivo sa likovima prvotimaca Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Ova posebna edicija predstavlja omaž klubu Crvena zvezda, njegovim fudbalerima i navijačima. Na bocama BIP piva pojaviće se likovi čak 24 fudbalera Crvene zvezde.

Bip pivo, speecijalna edicija

Inače, proizvodnju BIP piva kupila je i obnovila kompanija M6. Ova kompanija potpisala je i sponzorski ugovor sa FK Crvena zvezda, a 1 dinar od svake prodate flaše BIP piva ići če direktno u budžet ovog fudbalskog kluba.

-Specijalna serija BIP piva slavi fudbal i jedan od najvećih evropskih klubova. I kroz ovu neuobičajenu akciju započinjemo novu priču jednog od simbola nekih starih vremena – BIP piva. Tradicija, bogata istorija i mnogo emocija, zajednički su i za ovaj brend i za Crvenu zvezdu  – izjavio je Aleksandar Popovski, direktor kompanije M6 Eden Srbija.

Sve pivopije koje na večitom derbiju biraju severnu tribinu, dobile su idealno piće – em mogu da uživaju u kvalitetnom i tradicionalnom ukusu BIP piva, em pomažu svoj omiljeni fudbalski tim.

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...