PIĆE ZA ZVEZDAŠE: Slike fudbalera Crvene Zvezde na flašama BIP piva

20/12/2017

Zanimljivosti

Bip pivo

BIP pivara sprema zaista specijalno izdane koje će oduševiti sve navijače crveno-belog tima. Uskoro će u radnjama i ugostiteljskim objektima širom Srbije biti dostupno pivo sa likovima prvotimaca Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Ova posebna edicija predstavlja omaž klubu Crvena zvezda, njegovim fudbalerima i navijačima. Na bocama BIP piva pojaviće se likovi čak 24 fudbalera Crvene zvezde.

Bip pivo, speecijalna edicija

Inače, proizvodnju BIP piva kupila je i obnovila kompanija M6. Ova kompanija potpisala je i sponzorski ugovor sa FK Crvena zvezda, a 1 dinar od svake prodate flaše BIP piva ići če direktno u budžet ovog fudbalskog kluba.

-Specijalna serija BIP piva slavi fudbal i jedan od najvećih evropskih klubova. I kroz ovu neuobičajenu akciju započinjemo novu priču jednog od simbola nekih starih vremena – BIP piva. Tradicija, bogata istorija i mnogo emocija, zajednički su i za ovaj brend i za Crvenu zvezdu  – izjavio je Aleksandar Popovski, direktor kompanije M6 Eden Srbija.

Sve pivopije koje na večitom derbiju biraju severnu tribinu, dobile su idealno piće – em mogu da uživaju u kvalitetnom i tradicionalnom ukusu BIP piva, em pomažu svoj omiljeni fudbalski tim.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...