PLEMENIT GEST: Pas oboleleo od raka dobijaće besplatne čizburgere iz Burger Kinga do kraja života

27/07/2018

Zanimljivosti

Burger King

Restoran Burger Kinga u Toledu u Ohaju, rešio je da ulepša poslednje dane jednog psa kao podsetnik na njegov život, a ovaj čin oduševio je korisnike društvenih mreža.
Porodica kojoj pripada pas Kodi objavila je na Tviteru svoje iskustvo koje su doživeli u Burger Kingu.

Pre dva meseca desetogodišnjem psu Kodiju dijagnostikovan je neizlečivi rak, a veterinari su prognozirali da će živeti još maksimum pet meseci. Kodijeva porodica od tada mu svaki dan kupuje čizburger bez začina i dodataka u obližnjem Burger Kingu. U čizburger mu stavljaju dnevne lekove koje mora da pije.

- Moja porodica bila je neutešna kada smo čuli da će nas Kodi uskoro napustiti. Odlučili smo da mu učinimo zadnje dane života što srećnijim. Od tada mu svaki dan kupujemo čizburger kako bi Kodi lakše uzeo terapiju i uživao u ukusu - objavio je Kodijev vlasnik na Tviteru.

Jednoga dana, radnica je ljubazno pitala porodicu zašto svaki dan naručuju običan čizburger bez dodataka (samo zemička, pljeskavica i sir). Objasnili su joj Kodijevu priču, a ona im je rekla da pričekaju malo. Posle konsultacije sa menadžerom, vratila se i rekla da je restoran rešio da Kodi dobija besplatan čizburger u Burger Kingu do kraja svog života.

- Ne mogu da objasnim koliko nas je dirnuo ovaj gest. Moja porodica i ja smo beskrajno zahvalni na ovom činu. Radnici u Burger Kingu na Alexis Rd u Toledu su najbolji ljudi na svetu – tvitovao je vlasnik.

Post

Burger King odgovorio je porodici na ovoj društvenoj mreži rečima da je svetu potrebno malo više dobrote i empatije.

- Hvala što ste nam dali priliku da učinimo ovo za Kodija – završetak je posta.

Ovaj gest poznatog restorantskog lanca postao je viralan i oduševio je korisnike društvenih mreža koji su imali samo reči hvale za Burger King.

Da li je ovo zaista dobronameran gest Burger Kinga, ili je restoran video sjajnu šansu da dobrim delom podigne svoju popularnost, nije ni bitno. Ono što je bitno je da će Kodi do kraja svog života uživati u besplatnim čizburgerima koji će mu sigurno ulepšati poslednje dane.

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...