SULUDO: Plasirane kokice sa ukusom BUNDEVE

18/09/2017

Zanimljivosti

Kokice

Svi ljubitelji hrane i svetskih trendova vezanih za ishranu verovatno su primetili da sa dolaskom jeseni Amerikanci prosto polude za bundevama. Iako to jeste sjajan ukus za ovo godišnje doba (pita bundevara, mljac!), sa dolaskom hladnijeg vremena pojavljuju se mnogi proizvodi sa ovim ukusom koji nam nikako nisu jasni.

Kafu sa bundevom bi nekako i mogli da progutamo, mafini sa bundevom su verovatno ukusni, ali kokice sa ukusom bundeve? Suludo!

Ipak, to je navija koja je poznata po preterivanju i suludim praćenjem trendova, a u ovom slučaju omiljena grickalica za gledanje filmova je nagrabusila.

Jedan korisnik Instagrama, objavio je fotografiju kutije kokica koju je dobio na poklon, a koje su sa ukusom bundeve. Reč je o limitiranom izdanju (srećom) i on je poželeo svima „srećan lov“ na ove kokice koje će biti teško pronaći u supermarketima.

Kokice sa ukusom bundeve

Još uvek nije jasno da li će kokice sa ovim ukusom uskoro preplaviti američke prodavnice, ali što se nas tiče mogu slobodno da ostanu na tom kontinentu.

Ne znamo kako uopšte njihov tvorac spava noću sa saznanjem da je oskrnavio najpopularniju grickalicu na svetu.
To se pitamo i za onog ko je plasirao gromozornu ideju o slatkim kokicama, koje su nažalost doživele svoju popularnost.

Da se razumemo, kokice su SLANE, prave se samo od kukuruza, soli, putera i ulja. I tačka! Ako nešto nije pokvareno, ne popravljaj ga.
U ovom slučaju, ako je nešto već tako ukusno, nemoj mu izmišljati nove arome.

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...