SULUDO: Plasirane kokice sa ukusom BUNDEVE

18/09/2017

Zanimljivosti

Kokice

Svi ljubitelji hrane i svetskih trendova vezanih za ishranu verovatno su primetili da sa dolaskom jeseni Amerikanci prosto polude za bundevama. Iako to jeste sjajan ukus za ovo godišnje doba (pita bundevara, mljac!), sa dolaskom hladnijeg vremena pojavljuju se mnogi proizvodi sa ovim ukusom koji nam nikako nisu jasni.

Kafu sa bundevom bi nekako i mogli da progutamo, mafini sa bundevom su verovatno ukusni, ali kokice sa ukusom bundeve? Suludo!

Ipak, to je navija koja je poznata po preterivanju i suludim praćenjem trendova, a u ovom slučaju omiljena grickalica za gledanje filmova je nagrabusila.

Jedan korisnik Instagrama, objavio je fotografiju kutije kokica koju je dobio na poklon, a koje su sa ukusom bundeve. Reč je o limitiranom izdanju (srećom) i on je poželeo svima „srećan lov“ na ove kokice koje će biti teško pronaći u supermarketima.

Kokice sa ukusom bundeve

Još uvek nije jasno da li će kokice sa ovim ukusom uskoro preplaviti američke prodavnice, ali što se nas tiče mogu slobodno da ostanu na tom kontinentu.

Ne znamo kako uopšte njihov tvorac spava noću sa saznanjem da je oskrnavio najpopularniju grickalicu na svetu.
To se pitamo i za onog ko je plasirao gromozornu ideju o slatkim kokicama, koje su nažalost doživele svoju popularnost.

Da se razumemo, kokice su SLANE, prave se samo od kukuruza, soli, putera i ulja. I tačka! Ako nešto nije pokvareno, ne popravljaj ga.
U ovom slučaju, ako je nešto već tako ukusno, nemoj mu izmišljati nove arome.

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...