POSAO ZA SLADOKUSCE: Kompanija Ferero traži nove degustatore

30/07/2018

Novosti

Ferrero Rocher kuglice

Italijanska kompanija Ferero stoji iza mnogih slatkiša koje obožavamo. Njihovi proizvodi su prosto savršeni, a sada ova kompanija traži idealne osobe kako bi ih dodatno usavršila.

Posao degustatora u kompaniji Ferero verovatno je san mnogih sladokusaca. San koji lako može postati java jer je ova kompanija objavila oglas u kojem traži 90 degustatora. Degustatori će testirati  kakao, lešnike i druge sirove proizvode za proizvodnju čokolade, ali i gotove proizvode.

Do sada je Ferero uvek koristio internu radnu snagu za testiranje svojih proizvoda, tako da je ovo prvi put gde ova uspešna kompanija otvara poziciju degustatora.

Svim zainteresovanima Fereo nudi ugovor na pola radnog vremena, a posao predviđa dva radna dana nedeljno u sedištu kompanije u italijanskom gradu Alba.

Proizvodi kompanije Ferero

Ono što je najbitnije je da predhodno iskustvo nije potrebno, a kandidati moraju da ispune samo jedan jedini uslov – da nemaju nikakve alergije na hranu.

90 kandidata koji uđu u uži izbor moraju završiti tromesečni kurs, na kraju kojeg će najboljih 40 osoba dobiti zaposlenje kao zvanični degustatori kompanije.

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...