POSAO ZA SLADOKUSCE: Kompanija Ferero traži nove degustatore

30/07/2018

Novosti

Ferrero Rocher kuglice

Italijanska kompanija Ferero stoji iza mnogih slatkiša koje obožavamo. Njihovi proizvodi su prosto savršeni, a sada ova kompanija traži idealne osobe kako bi ih dodatno usavršila.

Posao degustatora u kompaniji Ferero verovatno je san mnogih sladokusaca. San koji lako može postati java jer je ova kompanija objavila oglas u kojem traži 90 degustatora. Degustatori će testirati  kakao, lešnike i druge sirove proizvode za proizvodnju čokolade, ali i gotove proizvode.

Do sada je Ferero uvek koristio internu radnu snagu za testiranje svojih proizvoda, tako da je ovo prvi put gde ova uspešna kompanija otvara poziciju degustatora.

Svim zainteresovanima Fereo nudi ugovor na pola radnog vremena, a posao predviđa dva radna dana nedeljno u sedištu kompanije u italijanskom gradu Alba.

Proizvodi kompanije Ferero

Ono što je najbitnije je da predhodno iskustvo nije potrebno, a kandidati moraju da ispune samo jedan jedini uslov – da nemaju nikakve alergije na hranu.

90 kandidata koji uđu u uži izbor moraju završiti tromesečni kurs, na kraju kojeg će najboljih 40 osoba dobiti zaposlenje kao zvanični degustatori kompanije.

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...