POZNATA JUVELIRNICA OTVARA RESTORAN: Doručak kod Tifanija postaje realnost

13/11/2017

Zanimljivosti

Blue Box Cafe

Doručak kod Tifanija nije više samo fantazija na bioskopskom platnu jer ovaj brend otvara svoj restoran.

Poznata juvelirnica Tiffany $ Co. rešila je da uplovi u ugostiteljske vode, pa je u petak svečano otvoren Blue Box Cafe-a na njujorškoj Petoj aveniji.

Tifani se odlučio za ovaj korak jer se teško adaptiraju na promene u kupovnim navikama ljudi. Njihova prodaja opada, sintetički dijamanti osvajaju tržište, a milenijalci preferiraju da troše svoj novac više na doživljaje i druženje umesto na stvari i nakit.

Blue Box Cafe
Kafe se nalazi na renoviranom četvrtom spratu Tifani radnje, gde se ujedno nalazi i radnja za kućni Tifani asesoar.

- I kafić i redizajniran sprat za kućni asesora reflektuje moderno, luksizno iskustvo. Prostor je eksperimentalan i iskustven i pruža prozor u novi Tifani – rekao je Rid Krakof, glavni umetnički menadžer juvelirnice.

Kafe je dobio ime po po plavoj kutijici u koju se pakuje Tifani nakit, a u skladu sa tim i enterijerom preovladavaju nežno plave nijanse, siva i srebrna boja, upotpunjene raskošnim i luksuznim detaljima.

Blue Box Cafe

Jelovnik će se menjati sezonski, a na meniju se nalazi neizostavan doručak. Za njega je ipak potrebno izdvojiti više novca, pošto će samo kafa i kroasan koštati 29 dolara.

Ipak, bez obzira na cenu, ne sumnjamo da će Njujorčani pohrliti da iskuse doručak u Tifaniju i osete se kao Odri Hepern u istoimenom filmu.

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...