POZNATA JUVELIRNICA OTVARA RESTORAN: Doručak kod Tifanija postaje realnost

13/11/2017

Zanimljivosti

Blue Box Cafe

Doručak kod Tifanija nije više samo fantazija na bioskopskom platnu jer ovaj brend otvara svoj restoran.

Poznata juvelirnica Tiffany $ Co. rešila je da uplovi u ugostiteljske vode, pa je u petak svečano otvoren Blue Box Cafe-a na njujorškoj Petoj aveniji.

Tifani se odlučio za ovaj korak jer se teško adaptiraju na promene u kupovnim navikama ljudi. Njihova prodaja opada, sintetički dijamanti osvajaju tržište, a milenijalci preferiraju da troše svoj novac više na doživljaje i druženje umesto na stvari i nakit.

Blue Box Cafe
Kafe se nalazi na renoviranom četvrtom spratu Tifani radnje, gde se ujedno nalazi i radnja za kućni Tifani asesoar.

- I kafić i redizajniran sprat za kućni asesora reflektuje moderno, luksizno iskustvo. Prostor je eksperimentalan i iskustven i pruža prozor u novi Tifani – rekao je Rid Krakof, glavni umetnički menadžer juvelirnice.

Kafe je dobio ime po po plavoj kutijici u koju se pakuje Tifani nakit, a u skladu sa tim i enterijerom preovladavaju nežno plave nijanse, siva i srebrna boja, upotpunjene raskošnim i luksuznim detaljima.

Blue Box Cafe

Jelovnik će se menjati sezonski, a na meniju se nalazi neizostavan doručak. Za njega je ipak potrebno izdvojiti više novca, pošto će samo kafa i kroasan koštati 29 dolara.

Ipak, bez obzira na cenu, ne sumnjamo da će Njujorčani pohrliti da iskuse doručak u Tifaniju i osete se kao Odri Hepern u istoimenom filmu.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...