POZNATI KUVAR NA RUBU PROPASTI: Džejmi Oliver zatvorio 20 svojih restorana u Velikoj Britaniji

29/03/2018

Novosti

Džejmi Oliver

Sjajna zvezda kulinarskog neba, poznati kuvar Džejmi Oliver, više ne sija svojim starim sjajem. Bolje rečeno, prilično je zgasnula, obzirom da poslovanje njegovih restorana sve više pravi minus.

Džejmi je uspeo da zakuva preko 60 miliona eura duga, što je rezultiralo zatvaranjem mnogih njegovih restorana.
Lanac picerija Union Jack više uopšte ne postoji, dok je njegov lanac italijanskih restorana, Jamies' Italian, samo niže loše kritike.
U vodiču Harden's Best U.K. Restaurants Jamie's Italian ocenjen je najnižom ocenom uz komentar kritičara Pitera Hardena da je taj lanac zaista užasan.
Kritike se najviše zasnivaju na vidiljivom padu kvaliteta, što nije ni čudo jer je Džejmi otpustio 12 menadžera za odgovornih za kontrolu kvaliteta.

Džejmi Oliver

Za samo godinu dana, kulinarski superstar zatvorio je 20 od 49 restorana u Velikoj Britaniji.
Izgleda da je poznati kuvar zagrizao previše nego što može da sažvaće.
Ipak, ne brinemo mnogo za Džejmija. Još uvek zarađuje milione od proizvoda koji nosi njegovo ime, tako da za njega nema zime, iako je dug njegovih restorana ogroman.

Ostale aktuelnosti

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...

nova godina devojke
plus

TOP 5 SAVETA: Kako izabrati najbolje mesto za doček Nove godine u Beogradu

Kategorija: Novosti

06.06.2019

Beograd je poznat kao prestonica dobre zabave, pa samim tim on može da ponudi veliki izbor različitih mesta za doček lude novogodišnje noći.  S...