POZNATI KUVAR NA RUBU PROPASTI: Džejmi Oliver zatvorio 20 svojih restorana u Velikoj Britaniji

29/03/2018

Novosti

Džejmi Oliver

Sjajna zvezda kulinarskog neba, poznati kuvar Džejmi Oliver, više ne sija svojim starim sjajem. Bolje rečeno, prilično je zgasnula, obzirom da poslovanje njegovih restorana sve više pravi minus.

Džejmi je uspeo da zakuva preko 60 miliona eura duga, što je rezultiralo zatvaranjem mnogih njegovih restorana.
Lanac picerija Union Jack više uopšte ne postoji, dok je njegov lanac italijanskih restorana, Jamies' Italian, samo niže loše kritike.
U vodiču Harden's Best U.K. Restaurants Jamie's Italian ocenjen je najnižom ocenom uz komentar kritičara Pitera Hardena da je taj lanac zaista užasan.
Kritike se najviše zasnivaju na vidiljivom padu kvaliteta, što nije ni čudo jer je Džejmi otpustio 12 menadžera za odgovornih za kontrolu kvaliteta.

Džejmi Oliver

Za samo godinu dana, kulinarski superstar zatvorio je 20 od 49 restorana u Velikoj Britaniji.
Izgleda da je poznati kuvar zagrizao previše nego što može da sažvaće.
Ipak, ne brinemo mnogo za Džejmija. Još uvek zarađuje milione od proizvoda koji nosi njegovo ime, tako da za njega nema zime, iako je dug njegovih restorana ogroman.

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...