Poznati kuvar otkriva koji je NAJGORI DAN za odlazak u restoran

19/05/2017

Zanimljivosti

Gordon Remzi

Ukoliko volite hranu, sigurno ste čuli sa kuvara Gordona Remzija. Ustvari, čak i da niste pasionirani ljubitelj kulinarstva, ukoliko ne živite u šumi odsečeni od civilizacije bez televizora i interneta, čuli ste za njega.

Osim što je ovaj Škotlanđanin vrhunski kuvar, vlasnik je i lanca restorana koji ukupno imaju čak 14 Mišelinovih zvezdica, a vodio je i mnoge kulinarske emisije.
Osim njegovog kuvanja, svet je fasciniran i njegovim sarkazmom i time što nema dlake na jeziku. U poslednje vreme internet bruji od njegovih urnebesnih tvitova, a nekii smatraju da malo preteruje i omalovažava ljude.

Bilo kako bilo, jedno se ne može poreći, a to je da je stvarno majstor svog zanata. A kada vam Gordon Remzi kaže kojim danom nikako ne bi trebalo da idete u restoran, onda treba da ga poslušate.

Gordon Remzi

U svom dugogodišnjem restoranskom biznisu, Remzi je izdvojio Dan zaljubljenih kao dan kada treba da izbegavate odlazak u restoran, posebno na večeru.

Veoma začuđujuće obzirom da mnogi smatraju da je romantična večera u restoranu idealna za proslavu Dana zaljubljenih.

- Dan zaljubljenih je najgori dan u godini da jedete u restoranu. Tada su obično sva mesta rezervisana i nećete moći da doživite restoran na pravi način. Previše ljudi, žamor, užurbani konobari, dugo čekanje na jelo jer je kuhinja zatrpana porudžbinama su ono što vas očekuje u restoranima ovog dana. – objašnjava Remzi.

Možda vam je ovom izjavom „srušio Sneška“, ali ne brinite – ponudio je adekvatnu i možda čak bolju alternativu.

 - Treba da kuvate za Dan zaljubljenih. Šta je romantičnije od jela koje ste sa ljubavlju pripremili partneru, boce dobrog vina i večere pod svećama u intimnosti sopstvenog doma? – zaključuje Gordon Remzi.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...