Proslave dečijih rođendana u igraonici 

06/01/2020

Zanimljivosti

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima deca mogu da uživaju u brojnim sadržajima, da se igraju, penju i savladavaju prepreke, upoznaju nove drugare... Za to vreme mame i tate imaju priliku da se udobno smeste i svoje mališane posmatraju dok uživaju u kafi, slatkišima, opuste se uz neki časopis i tome slično. 

Osim za svakodnevnu igru i druženje sa svojim vršnjacima, igraonice predstavljaju savršeno mesto i za proslave dečijih rođendana. One pružaju sve na jednom mestu, hranu, piće, igračke, čuvanje dece, njihovu animaciju tokom čitavog rođendana... I šta vam je potrebno više...

Mališani se odlično zabavljaju, a roditelji bezbrižno mogu da se posvete gostima i uživaju. Jedna od najboljih igraonica u gradu nalazi se u prelepom restoranu Hari's Creperie na Novom Beogradu. U potpuno novom ambijentu, opremljena po svim evropskim standardima, ova igraonica svim mališanima pruža priliku da dožive trenutke koje će pamtiti čitavog života. 

Mogućnosti koje igraonice pružaju su zaista velike, a ovo su samo neki od razloga zbog kojih se mnogi roditelji odlučuju da upravo u njima proslave rođendane svojih najdražih.

 

SIGURNOST NA PRVOM MESTU

Kada razmišljamo o organizaciji rođendana prvo o čemu mislimo jeste da deca treba da budu bezbedna. Dečije igraonice su mesto gde je sve podređeno njima, pa je i sam prostor uređen tako da su šanse za bilo kakve povrede svedene na minimum. Svi ćoškovi, tvrdi delovi su obloženi sunđerom, a mrežice koje štite decu od pada su na svakom koraku.

Osim toga, uz decu su svakog trenutka animatori koji se trude da drže decu na oku i spreče bilo kakvu povredu. S obzirom da uz fantastične slane i slatke zanimacije najbolje ide zabava i igra fantastični novobeogradski restoran Hari's Creperie u svoj ambijent uklopio je i fenomnalnu dečiju igraonicu i tako napravio idealno mesto na kojem možete provesti ugodno popodne ili podeliti najlepše trenutke sreće sa svojim najvoljenijima. 

 

KOMFORAN PROSTOR I MNOGO IGRAČAKA

Igraonice su prostrane, bezbedne i prepune igračaka. Iako svaka kuća danas ima ovih dečijih zanimacija na pretek ipak one dosade posle nekog vremena. Kada dovedete decu u igraonicu, njima je sve to novo, a samim tim i zanimljivo. Oni će se zaigrati, uživati, ući u neke potpuno nove uloge.

Osim igračaka, tu su najčešće i penjalice, tobogani, vrteške, bazeni sa lopticama. U društvu druge dece vaši mališani dolaze u iskušenje da probaju neke potupuno nove izazove, da iskušaju svoje granice i pokušaju da urade stvari koje do sada nisu radili. To podstiče njihove motoričke i fizičke sposobnosti, čini ih smelijim i odvažnijim. Dečija mašta može svašta, zato ih pustite da se oprobaju i maksimalno uživaju.

 

ANIMACIJA DECE

Iako su igraonice prepune zanimljivih sadržaja deca često imaju problem da se na pravi način zabave, a da ne dođu u konflikt sa drugom decom. Upravo zbog toga su tu animatori koji decu usmeravaju na igru, zabavu, ali su tu i da reše eventualne dečije sukobe i nauče ih kako da na pravi način reše konflikt i pretvore ga u pozitivna osećanja.

Za mlađe drugare animatori osmišljavaju razne igre, takmičenja, nadmetanja i tako razvijaju njihove sposobnosti, a oni stariji često dobijaju zanimljivije zadatke i budu izabrani za njihove pomoćnike. Ipak, gornja granica za korišćenje igraonica za decu je 9 godina.

To je uzrast kada deca takoreći "izgustiraju" ovaj vid zabave i teže nekim drugačijim stvarima. Još jedna zanimacija kojoj se deca raduju jeste i čuveni face painting ili crtanje po licu. Deca dobijaju maske junaka, zlikovaca i drugih likova iz crtaća i filmova. Njihova radost u tim trenucima je bezgranična. 

 

NE MORATE DA BRINETE O HRANI, PIĆU, POSLUZI

Igraonice imaju u svom sklopu osim prostora za decu i prostor za odrasle, koji roditeljima priliku da uživaju u omiljenom piću i hrani. Ukoliko ne želite da razmišljate o tome čime ćete poslužiti svoje goste, igraonica u restoranu Hari's Creperie vam pruža odlične pakete koji uključuju osim igraonice i vrhunsku hranu i piće. U zavisnosti od toga koliki broj gostiju, odraslih i dece imate odaberite odgovarjući paket za vas.

Uz ljubazno osoblje i odličnu uslugu neće uživati samo deca, već svi gosti koji su došli da zajedno sa vama proslave najsrećnije trenutke vašeg života. Kada se žurka završi nemate nikakve obaveze. Na vama je samo da pokupite poklone i ubedite decu da krenu kući. Za sve ostalo će se pobrinuti ljubazno osoblje ovog restorana.

 

OGRANIČENO VREME TRAJANJA ROĐENDANA

Svaki roditelj koji je nekada organizovalo rođendan detetu kod kuće zna koliko to može da bude naporno. Osim što deca vole da zavire u svaki ćošak kuće, skaču, ruše stvari, postoji i ozbiljna mogućnost za povrede. Osim toga, potrebno je sve veoma dobro organizovati i uključiti pomoć poput baka i deka, koji će decu pričuvati dok vi spremate hranu ili odete da donesete piće. Upravo zbog toga je igraonica idealno rešenje.

Pored toga, rođendani u igraonicama su vremenski ograničeni i najčešće traju 2,5 sata. To je optimalno vreme za koje ćete uspeti da okupite sve goste, poslužiti ih slanišima i tortom, otpevati detetu rođendansku pesmicu i maksimalno iskoristiti vreme za igru. Iako deca često ne žele da idu kući nakon tog vremena, mnogo puta se pokazalo da je to sasvim dovoljno. Često se desi da već na povratku kući dete zaspi, jer tek kad se smiri oseti koliko je zapavo umorno. 

Ovakvom organizacijom rođendana izbećićete sve neprijatnosti koje vas mogu zadesiti ukoliko ga slavite kod kuće. Nema nereda, razbacanih stvari, grickalica, prosutih sokova po vašem domu. Deca su zadovoljna i srećna, a samim tim ste i vi. Šarenilo, igračke i zabava ostaju iza vas. Idealno, zar ne? Ne razmišljajte više... Mnogo je razloga da i vi svom detetu proslavite rođendan u fantastičnoj atmosferi Hari's Creperie igraonice. Pozovite i rezervišite svoje mesto na vreme.

img 4703

Haris Creperie, Novi Beograd

Antifašističke borbe 23d

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...