RAJ ZA DECU: Jedna od najpopularnijih igračaka dobija svoj kafe

13/10/2017

Zanimljivosti

Moj mali poni (My litlle pony) je trenutno jedna od najpopularnijih igračaka za decu širom sveta. Svako ko ima dete, sigurno je upoznat sa slatkim konjićima sa raznobojnim grivama za kojima su devojčice poludele.

Stvarno su slatki, ali ova igračka je doživela toliki uspeh da čak postoji i film Moj mali poni, crtać, video klipovi i igrica.

Tokio je sad dobio i Moj mali poni kafe!

Moj mali poni kafe

 Zvaće se "The Pinkish Café" , po poniju Pinkie Pie, i lociran je u Harajuku.

Na meniju se nalazi 6 jela, uključujući "Pinkie Pie's Pinkish Cupcake" - mafin serviran na Moj mali poni papiru, sa likom Pinkie Pie na vrhu.

"Twilight's Magical Ice Cream Parfait", je takođe zanimljivo jelo od slatkog krompira sa parfeom od sladoleda i dekoracijom u vidu ponija Twilight Sparkle.

Moj mali poni kafe

Uz pića topingovana šećernom penom koja se služe u visokim čašama, postoji i eklektična soda – roze piće koje se servira u sijalici i pije preko dugačke, roze, savitljive slamčice.

Moj mali poni kafe

Druga hrana na jelovniku uključuje palačinke, voće i neku vrstu hor doga. Ovaj kafe takođe prodaje sve vezano za Male ponije. Možete kupiti jastuke, šolje, tanjire sa likovima Malog ponija, kao i posebno izdanje stikera ovog brenda za Noć veštica.

Možete se takođe slikati iza ogromnog panoa sa naslikanim Malim ponijima na koji prvo nailazite po ulazu u ovaj kafe.

Čim se otvorio, ovaj kafe je imao mnogo posetioca, od kojih nisu sve bile devojčice – većina gostiju su odrasli koji su jednostavno morali da vide ovaj zanimljivi i čudan kafe koji predstavlja ultimatvni omaž plastičnim konjićima.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...