Restoran Put Oko Sveta ima specijalnu ponudu – BESPLATNO Paulaner točeno pivo za vreme trajanja Svetskog prvenstva!

27/06/2018

Akcije

Restoran Put Oko Sveta

Novootvoreni restoran Put Oko Sveta za veoma kratko vreme postao je omiljeno mesto mnogima. Za to je zaslužan njegov prelepi ambijent, opuštena atmosfera, preukusna hrana, kao i jedinstvene ponude koje nude.

Obzirom na to da je groznica fudbala uhvatila čitav svet, restoran Put Oko Sveta rešio je da vatrenim navijačima pruži nešto zaista posebno – sjajan ambijent za praćenje prenosa utakmica uz ukusan zalogaj i specijalnu ponudu.

U toku trajanja Svetskog prvenstva u fudbalu uz svako naručeno jelo dobijate čašu točenog svetlog ili tamnog Paulaner piva potpuno besplatno!

Navijanje crpi energiju i podiže adrenalin, pa ćete sigurno ogladneti dok gledate utakmicu, tako da je ovo ponuda koja se ne propušta.

Meni restorana Put Oko Sveta je veoma raznovrstan, pa tako u njemu možete probati najkvalitetnije stejkove, burgere, kobasice, veliki broj predjela, pasti i obrok salata.

Restoran Put Oko Sveta

Komforna bašta, savršenom za uživanje u toplim danima, biće zvezda Svetskog prvenstva u fudbalu, a sve prenose moći ćete da pratite preko velikog ekrana koji je postavljen posebno za ovu priliku.

Dođite i navijajte za svog favorita i iskombinujte ljubav prema fudbalu i ljubav prema hrani.

Restoran Put Oko Sveta

restoran put oko sveta 4

Restoran Put Oko Sveta

Omladinskih brigada 86b, Blok West 65

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...