Restoran Put Oko Sveta ima specijalnu ponudu – BESPLATNO Paulaner točeno pivo za vreme trajanja Svetskog prvenstva!

27/06/2018

Akcije

Restoran Put Oko Sveta

Novootvoreni restoran Put Oko Sveta za veoma kratko vreme postao je omiljeno mesto mnogima. Za to je zaslužan njegov prelepi ambijent, opuštena atmosfera, preukusna hrana, kao i jedinstvene ponude koje nude.

Obzirom na to da je groznica fudbala uhvatila čitav svet, restoran Put Oko Sveta rešio je da vatrenim navijačima pruži nešto zaista posebno – sjajan ambijent za praćenje prenosa utakmica uz ukusan zalogaj i specijalnu ponudu.

U toku trajanja Svetskog prvenstva u fudbalu uz svako naručeno jelo dobijate čašu točenog svetlog ili tamnog Paulaner piva potpuno besplatno!

Navijanje crpi energiju i podiže adrenalin, pa ćete sigurno ogladneti dok gledate utakmicu, tako da je ovo ponuda koja se ne propušta.

Meni restorana Put Oko Sveta je veoma raznovrstan, pa tako u njemu možete probati najkvalitetnije stejkove, burgere, kobasice, veliki broj predjela, pasti i obrok salata.

Restoran Put Oko Sveta

Komforna bašta, savršenom za uživanje u toplim danima, biće zvezda Svetskog prvenstva u fudbalu, a sve prenose moći ćete da pratite preko velikog ekrana koji je postavljen posebno za ovu priliku.

Dođite i navijajte za svog favorita i iskombinujte ljubav prema fudbalu i ljubav prema hrani.

Restoran Put Oko Sveta

restoran put oko sveta 4

Restoran Put Oko Sveta

Omladinskih brigada 86b, Blok West 65

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...