RESTORAN PUT OKO SVETA: Sjajno mesto za pravu gastronomsku avanturu

28/08/2018

Posetili smo

Restoran Put Oko Sveta

Obzirom na to da je restoran Put Oko Sveta za vrlo kratko vreme postao jedan od najboljih restorana u Beogradu, morali smo da ga posetimo i vidimo u čemu je njegova čar.

Mnogo je parametara koji čine dobar restoran osim odlične hrane. Mora da ima i prijatan ambijent, dobru atmosferu, kao i kvalitetnu uslugu.
Zbog toga smo se uputili u Omladinskih brigada 86b, kako bismo sami videli da li ovaj restoran ima sve što je neophodno jedan restoran da ima kako bi se kvalifikovao kao jedan od najboljih restorana u Beogradu.

Restoran ima vrlo udobnu baštu u debelom hladu, ali pošto je letnja vrelina bila nesnosna, odlučili smo da uživamo u klimatizovanoj unutrašnjosti.

Trebalo nam je par minuta da uočimo sve zanimljive detalje koje čine ovaj prostor posebnim. Velika mapa sveta, moderni industrijski elementi i plafoni, kao i sjajan shop u kome možete kupiti neka od najboljih svetskih vina, začina, sireva, čak i organskih paketa.

Drvo i zemljane boje preovladavaju i daju celom prostoru notu elegancije i prefinjenosti.

Restoran Put Oko Sveta

Ljubazni konobar odmah nas je uslužio. Entuzijastično i veoma profesionalno nam je odgovorio na sva pitanja koja smo imali i čuvenim stejkovima ovog restorana. Obzirom na to da mnogi tvrde da su najbolji u gradu, nameračili smo se da ih probamo. Ipak, kada smo videli kako izgleda dupli burger, nismo mogli da mu odolimo.
Porudžbina nam je stigla vrlo brzo, a kakvog je ukusa ovaj burger na sprat, možete pročitati ovde.

Dupli burger restorana Put Oko Sveta

Posle veoma obilne porcije, odlučili smo da popijemo još po jedno pivo kako i nam se sve malo sleglo. Ono što smo primetili je da nas niko ni u jednom trenutku nije požurivao da završimo i oslobodimo sto.
Iako je to nešto što bi trebalo da se podrazumeva, u današnje vreme je nažalost retkost. Samo pravi ugostitelji znaju koliko je bitno da se gosti osećaju prijatno i neužurbano, a restoran Put Oko Sveta itekako to zna i poštuje.

To je samo jedan od razloga zašto ovom restoranu dajemo svaku preporuku. Naše iskustvo je pokazalo da je restoran Put Oko Sveta mesto gde se osećate prijatno, dobrodošlo, i gde će izvrsna jela oduševiti sva vaša čula.
Sigurno ćemo ga posetiti ponovo, a i vama savetujemo da rezervišete svoje mesto i uplovite u novi svet hedonizma koji restoran Put Oko Sveta pruža.

restoran put oko sveta 4

Restoran Put Oko Sveta

Omladinskih brigada 86b, Blok West 65

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

najbolji restorani za dan zaljubljenih naslovna
plus

Najbolji restorani za dan zaljubljenih (2020)

Kategorija: Zanimljivosti

02.02.2020

Jedna od najvećih pokretačkih sila na svetu svakako je ljubav. Iako igra značajnu ulogu u životu svakog čoveka, ljudi često nemaju vremena da se posvete...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...