RESTORAN PUT OKO SVETA: Sjajno mesto za pravu gastronomsku avanturu

28/08/2018

Posetili smo

Restoran Put Oko Sveta

Obzirom na to da je restoran Put Oko Sveta za vrlo kratko vreme postao jedan od najboljih restorana u Beogradu, morali smo da ga posetimo i vidimo u čemu je njegova čar.

Mnogo je parametara koji čine dobar restoran osim odlične hrane. Mora da ima i prijatan ambijent, dobru atmosferu, kao i kvalitetnu uslugu.
Zbog toga smo se uputili u Omladinskih brigada 86b, kako bismo sami videli da li ovaj restoran ima sve što je neophodno jedan restoran da ima kako bi se kvalifikovao kao jedan od najboljih restorana u Beogradu.

Restoran ima vrlo udobnu baštu u debelom hladu, ali pošto je letnja vrelina bila nesnosna, odlučili smo da uživamo u klimatizovanoj unutrašnjosti.

Trebalo nam je par minuta da uočimo sve zanimljive detalje koje čine ovaj prostor posebnim. Velika mapa sveta, moderni industrijski elementi i plafoni, kao i sjajan shop u kome možete kupiti neka od najboljih svetskih vina, začina, sireva, čak i organskih paketa.

Drvo i zemljane boje preovladavaju i daju celom prostoru notu elegancije i prefinjenosti.

Restoran Put Oko Sveta

Ljubazni konobar odmah nas je uslužio. Entuzijastično i veoma profesionalno nam je odgovorio na sva pitanja koja smo imali i čuvenim stejkovima ovog restorana. Obzirom na to da mnogi tvrde da su najbolji u gradu, nameračili smo se da ih probamo. Ipak, kada smo videli kako izgleda dupli burger, nismo mogli da mu odolimo.
Porudžbina nam je stigla vrlo brzo, a kakvog je ukusa ovaj burger na sprat, možete pročitati ovde.

Dupli burger restorana Put Oko Sveta

Posle veoma obilne porcije, odlučili smo da popijemo još po jedno pivo kako i nam se sve malo sleglo. Ono što smo primetili je da nas niko ni u jednom trenutku nije požurivao da završimo i oslobodimo sto.
Iako je to nešto što bi trebalo da se podrazumeva, u današnje vreme je nažalost retkost. Samo pravi ugostitelji znaju koliko je bitno da se gosti osećaju prijatno i neužurbano, a restoran Put Oko Sveta itekako to zna i poštuje.

To je samo jedan od razloga zašto ovom restoranu dajemo svaku preporuku. Naše iskustvo je pokazalo da je restoran Put Oko Sveta mesto gde se osećate prijatno, dobrodošlo, i gde će izvrsna jela oduševiti sva vaša čula.
Sigurno ćemo ga posetiti ponovo, a i vama savetujemo da rezervišete svoje mesto i uplovite u novi svet hedonizma koji restoran Put Oko Sveta pruža.

restoran put oko sveta 4

Restoran Put Oko Sveta

Omladinskih brigada 86b, Blok West 65

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...