RESTORAN PUT OKO SVETA: Sjajno mesto za pravu gastronomsku avanturu

28/08/2018

Posetili smo

Restoran Put Oko Sveta

Obzirom na to da je restoran Put Oko Sveta za vrlo kratko vreme postao jedan od najboljih restorana u Beogradu, morali smo da ga posetimo i vidimo u čemu je njegova čar.

Mnogo je parametara koji čine dobar restoran osim odlične hrane. Mora da ima i prijatan ambijent, dobru atmosferu, kao i kvalitetnu uslugu.
Zbog toga smo se uputili u Omladinskih brigada 86b, kako bismo sami videli da li ovaj restoran ima sve što je neophodno jedan restoran da ima kako bi se kvalifikovao kao jedan od najboljih restorana u Beogradu.

Restoran ima vrlo udobnu baštu u debelom hladu, ali pošto je letnja vrelina bila nesnosna, odlučili smo da uživamo u klimatizovanoj unutrašnjosti.

Trebalo nam je par minuta da uočimo sve zanimljive detalje koje čine ovaj prostor posebnim. Velika mapa sveta, moderni industrijski elementi i plafoni, kao i sjajan shop u kome možete kupiti neka od najboljih svetskih vina, začina, sireva, čak i organskih paketa.

Drvo i zemljane boje preovladavaju i daju celom prostoru notu elegancije i prefinjenosti.

Restoran Put Oko Sveta

Ljubazni konobar odmah nas je uslužio. Entuzijastično i veoma profesionalno nam je odgovorio na sva pitanja koja smo imali i čuvenim stejkovima ovog restorana. Obzirom na to da mnogi tvrde da su najbolji u gradu, nameračili smo se da ih probamo. Ipak, kada smo videli kako izgleda dupli burger, nismo mogli da mu odolimo.
Porudžbina nam je stigla vrlo brzo, a kakvog je ukusa ovaj burger na sprat, možete pročitati ovde.

Dupli burger restorana Put Oko Sveta

Posle veoma obilne porcije, odlučili smo da popijemo još po jedno pivo kako i nam se sve malo sleglo. Ono što smo primetili je da nas niko ni u jednom trenutku nije požurivao da završimo i oslobodimo sto.
Iako je to nešto što bi trebalo da se podrazumeva, u današnje vreme je nažalost retkost. Samo pravi ugostitelji znaju koliko je bitno da se gosti osećaju prijatno i neužurbano, a restoran Put Oko Sveta itekako to zna i poštuje.

To je samo jedan od razloga zašto ovom restoranu dajemo svaku preporuku. Naše iskustvo je pokazalo da je restoran Put Oko Sveta mesto gde se osećate prijatno, dobrodošlo, i gde će izvrsna jela oduševiti sva vaša čula.
Sigurno ćemo ga posetiti ponovo, a i vama savetujemo da rezervišete svoje mesto i uplovite u novi svet hedonizma koji restoran Put Oko Sveta pruža.

restoran put oko sveta 4

Restoran Put Oko Sveta

Omladinskih brigada 86b, Blok West 65

Rezervacije: 066 00 24 00

pogledaj restoran

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...