Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

16/12/2019

Zanimljivosti

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji u blizini imaju spa centar.

Neki spa centri u Beogradu imaju i bazen, a skoro pa standardnu ponudu čine sauna, parno kupatilo i đakuzi.

 

Milky i Passpartu Spa - na Dorćolu

U srcu starog dela Beograda, na Dorćolu, smeštena je Milky palačinkarnica. Ako ste ljubitelj slatkiša, Milky je obavezna stanica na putu do slatkog raja.

Testo za palačinke i namazi spremaju se po posebnoj recepturi, pa su zato Milky palačinke tako jedinstvene. Specijalitet kuće je "Milky zna" palačinka, sa tajnom kombinacijom sastojaka. Nemojte se začuditi i ako na tanjiru vidite špriceve sa nutela kremom. Oh, da, mnogi posustanu pred ovako bogatim palačinkama. Dođite dobro pripremljeni, tj. gladni, da biste mogli da se uhvatite u koštac sa svim tim šećerom.

Interesantno je što se u istoj zgradi nalazi i Passpartu Spa centar. Da li ćete prvo u spa pa onda na palačinke, ili obrnuto, ostavljamo vama da izaberete. U Passpartu Spa centru možete koristiti đakuzi, saunu sa efektom slane sobe i parno kupatilo. Radno vreme je svakog dana od 9h do 23h. Osim navedenih wellness sadržaja, dnevne i mesečne wellness karte, na raspolaganju su vam i masaže.

Palačinkarnica Milky i Passpartu Spa centar nalaze se u ulici Kneginje Ljubice 20, na Dorćolu.

 

Zemunski kej i City Code Spa - Zemun

Zemunski kej je pun restorana i kafića u kojima možete dobro jesti i opustiti se pored vode. Toro Grill, Šaran, Reka, Milagro, Princip i Radecki su samo neki od njih. Često možete uživati u muzici uživo i zvucima tamburaša, a hranu možete pronaći kakvu god poželite: od roštilja i ribljih specijaliteta do mediteranske kuhinje.

Na 10-15 minuta šetnje od Zemunskog keja smešten je City Code Spa centar. Kolima se stiže za samo nekoliko minuta. City Code Spa ima bazen, finsku i bio saunu, zatim parno kupatilo, tepidarijum klupe i naravno - đakuzi. Bazen je dimenzija 10x5 metara, sa 1.6m dubine i vodom temperature 30 stepeni Celzijusa. U đakuziju je voda i toplija, 32-34 stepena. Pa kad tome dodate i vodene mlazeve pomešane s vazduhom, dobijate prijatnu masažu protiv bolova u mišićima.

Ako vam se ovaj deo Zemuna svidi, možete tu i prenoćiti, jer City Code Spa ima i sobe, sa TV-om, mini barom, klimom. Praktično, na raspolaganju vam je hotelski smeštaj.

Kad ste već u tom kraju, posetite i kulu Gardoš. Uživaćete u lepom pogledu na reku! Kula je visoka 36 metara, izgrađena je krajem 19. veka i predstavlja ponos Zemuna.

 

Restorani na Adi i Wellness centar Oaza Ada - Ada Ciganlija

Veliki broj Beograđana često provodi vreme na Adi Ciganliji. Uz rekreaciju i sportske aktivnosti, Ada nudi i dobar izbor restorana i kafića. Na maloj udaljenosti smešteni su restorani Druga kuća, Dorotea, Nautičar, pa na makiškoj strani restoran Petica i mnogi drugi. 

Uživanje na Adi upotpunjuje wellness centar Oaza Ada. Tu se možete opustiti u prostoru za relaksaciju, sa ležaljkama i ambijentalnom muzikom. Oaza Ada ima i bazen sa slanom vodom, saunu, parno kupatilo, tepidarijum...

Takođe, tu možete dolaziti na fitnes treninge ili organizovati privatne zabave poput tim bildinga, devojačkih večeri ili rođendanskih proslava.

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...