SA KRALJEVSKIM PEČATOM: Ova engleska vinarija je prva u istoriji koju je odobrio britanski dvor

03/04/2018

Zanimljivosti

Vino vinarije Camel Valley

Engleska vinarija Camel Valley postala je prvi engeski proizvođač vina koji je dobio kraljevsku garanciju kvaliteta. Ova prestižna etiketa daje se kompanijama kao dokaz da su bili redovni snabdevači kraljevskog dvora minimum pet godina.

Kada dobiju ovo zvanje, proizvođači mogu na etiketama svojih proizvoda da naglase da su odobreni od strane kraljevske elite.
Kraljevsko odobrenje imaju velikani poput Martini Vermouth, Pimm's, Champagne Veuve Clicquot, tako da je za vinariju Camel Valley veliko priznanje da bude na listi sa ovim brendovima, i to kao prva britanska vinarija koja je dobila ovo odobrenje.

Vino vinarije Camel Valley

Naravno, ovo je odmah postaklo spekulacije i čak opklade, da li to znači da će se vino ove vinarije pojaviti na predstojećem kraljevskom venčanju o kome bruji cela Velika Britanija.
Šanse da se britansko vino sa kraljevskim odobrenjem pojavi na venčanju su veoma velike – 5/4. Drugo vino kojim će se možda gostiti zvanice iz visokog društva na ovom događaju je kalifornijski Markle’s sa šansom od 1/3.

Kakav god rezultat bude, nesumljivo je da će kraljevsko odobrenje vinariji Camel Valley otvoriti mnoga vrata. Velika Britanija obiluje plemstvom koje jedva čeka da proba proizvode koji se služe na kraljevskom dvoru, tako da ne sumnjamo da se ovoj vinariji smeši svetla budućnost.

Ostale aktuelnosti

najbolji restorani za proslavu firmi naslovna
plus

Najbolji restorani za korporativne proslave firmi

Kategorija: Zanimljivosti

16.11.2019

Beograd je grad koji živi punim plućima. U njemu se nalazi veliki broj najrazličitijih firmi, koje cele godine vredno rade da bi svojim klijentima pružile...

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...