SA KRALJEVSKIM PEČATOM: Ova engleska vinarija je prva u istoriji koju je odobrio britanski dvor

03/04/2018

Zanimljivosti

Vino vinarije Camel Valley

Engleska vinarija Camel Valley postala je prvi engeski proizvođač vina koji je dobio kraljevsku garanciju kvaliteta. Ova prestižna etiketa daje se kompanijama kao dokaz da su bili redovni snabdevači kraljevskog dvora minimum pet godina.

Kada dobiju ovo zvanje, proizvođači mogu na etiketama svojih proizvoda da naglase da su odobreni od strane kraljevske elite.
Kraljevsko odobrenje imaju velikani poput Martini Vermouth, Pimm's, Champagne Veuve Clicquot, tako da je za vinariju Camel Valley veliko priznanje da bude na listi sa ovim brendovima, i to kao prva britanska vinarija koja je dobila ovo odobrenje.

Vino vinarije Camel Valley

Naravno, ovo je odmah postaklo spekulacije i čak opklade, da li to znači da će se vino ove vinarije pojaviti na predstojećem kraljevskom venčanju o kome bruji cela Velika Britanija.
Šanse da se britansko vino sa kraljevskim odobrenjem pojavi na venčanju su veoma velike – 5/4. Drugo vino kojim će se možda gostiti zvanice iz visokog društva na ovom događaju je kalifornijski Markle’s sa šansom od 1/3.

Kakav god rezultat bude, nesumljivo je da će kraljevsko odobrenje vinariji Camel Valley otvoriti mnoga vrata. Velika Britanija obiluje plemstvom koje jedva čeka da proba proizvode koji se služe na kraljevskom dvoru, tako da ne sumnjamo da se ovoj vinariji smeši svetla budućnost.

Ostale aktuelnosti

proslava dečijeg rođendana na otvorenom
plus

Proslava dečijeg rođendana na otvorenom

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju veliku radost za čitavu porodicu. Ipak, oni zahtevaju i pomnu pripremu, ali na ispit stavljaju i vaše organizacione...

gde proslaviti dečiji rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti dečiji rođendan?

Kategorija: Zanimljivosti

28.02.2020

Dečiji rođendani predstavljaju najsrećnije trenutke ne samo za decu, već i za njihove roditelje. Celokupna oragnizacija dečijih rođendana zna da bude vrlo...

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...