ŠAMAR SVIM PIVOPIJAMA: Neko je pomislio da bi PIVO SA UKUSOM NUDLI bila super stvar

04/07/2017

Zanimljivosti

PivoPivo

Volite kineske nudle tj. rezance, a volite i pivo. Ipak, da li biste voleli spoj ta dva ukusa u jednoj boci?

Collective Brewing Project iz Teksasa misli da je odgovor potvrdan. Oni su kreirali pivo inspirisano supom od nudli pod nazivom Cup O’ Beer koje će biti dostupno od sedmog jula u limitiranom izdanju, po ceni od 7 dolara.

Pivo sa ukusom nudli

Ova pivnica sebe opisuje kao “destinaciju za fanki i kisela piva”, a ovo sigurno spada u vrstu najčudnijih za koje smo do sada čuli.

Pivo nije samo inspirisano nudlama, već u svom sastavu stvarno sadrži veliki postotak ovih rezanaca, kako bi njihov ukus preovladao.

Amerikanci inače obožavaju ove nudle pogotovo u instant obliku koji se vrlo lako i brzo sprema. Jeftina, a ukusna hrana koju je većina jela na koledžima i fakultetima, dok su imali ograničeni budžet. Ima i kod nas da se kupi u supermarketima, ali nije nešto naročito popularna.


Tako da ste strane, ovo pivo možda budi u njima sentimentalnost i sećanje na studentske dane, ali nama ovaj spoj izaziva mučninu u stomaku.

Iako oni koji su ga probali kažu da se pored ukusa nudli oseća i tračak limuna, limete, đumbira i korijandera, mislimo da ipak nije po našem ukusu.

Zna se šta je pivo i trpanje ovakvih sastojaka u to savršenstvo od pića je skrnavljenje za sve prave pivopije na svetu.

 

Ostale aktuelnosti

gde proslaviti prvi rođendan naslovna
plus

Gde proslaviti prvi rođendan

Kategorija: Zanimljivosti

17.01.2020

Rođenje deteta je za svakog roditelja nešto najlepše, trenutak koji se pamti čitavog života. Iako su prvi dani sa malom bebom često naporni, taj...

haris creperie igraonica 6
plus

Proslave dečijih rođendana u igraonici 

Kategorija: Zanimljivosti

06.01.2020

Od kako su se pojavile u našem gradu, dečije igraonice predstavljaju, slobodno se može reći, pravi mali raj za decu, ali i za njihove roditelje. U njima...

naslovna ada oaza wellness centar
plus

Restorani u Beogradu sa SPA centrom u blizini

Kategorija: Zanimljivosti

16.12.2019

Toliko ima restorana širom Beograda, da je ponekad veliki problem - koji restoran izabrati. Ako volite wellness, možemo vam suziti izbor restorana na one koji...