SLATKA KRAĐA: Lopovi ukrali ČOKOLADU u vrednosti od 400.000 eura

30/01/2018

Novosti

Čokolada

Ako ste mislili da lopovi samo kradu dijamante i pljačkaju banke, prevarili ste se. Nova grana kriminala je krađa – hrane.
Tako je letos Englesku potresla vest da su pobednički sirevi na takmičenju za najbolji sir, koji vrede 800 funti, nestali bez traga.
Takođe, broj krađa iskorišćenog ulja iz restorana masovno je skočio u celom svetu, a više o tome možete pročitati ovde.

Ovoga puta, na meti kradljivaca bila je čokolada.

Čokolada

Policija je saopštila da su dva kamiona sa 44 kilograma čokolade ukradena juče na severu Nemačke i da nema traga od kradljivaca lepljivih prstiju.

Čokolada u vrednosti od 400.000 eura nestala je iz industrijskog parka Freiburg u petak veče.

Jedan kamion pronađen je u subotu kada ga je opazio jedan poljski vozač kamiona na odmorštu blizu nemačko-francuske granice. Lopov je pobegao pešice, a na sreću tovar u kamionu bio je netaknut.

Drugi kamion pronađen j u Lahru, mestu koje je takođe blizu granice sa Francuskom. I ovaj kradljivac je takođe uspeo da izmakne policiji, a u kamionu su pronađene samo dve trećine nestale čokolade.

Nemačka policija je nastavila potragu za lopovima i apeluje na sve eventualne svedoke da se jave.

 

Ostale aktuelnosti

restoran naslovna
plus

Najbolji restorani u centru Beograda

Kategorija: Zanimljivosti

03.10.2019

Beogradsku ugostiteljsku scenu čini veliki broj najrazličitijih restorana. U zavisnosti od toga kakve su vaš želje i potrebe možete se odlučiti za one...

restoran savanova 51
plus

TOP 10 najboljih restorana pored reke u Beogradu

Kategorija: Zanimljivosti

05.07.2019

Dve prelepe reke, fantastična priroda i vrhunska kulinarska ponuda samo su deo onog što vas očekuje kad je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Neki od...

doček nove godine naslovna
plus

Doček Nove godine u restoranu

Kategorija: Novosti

17.06.2019

Kada je u pitanju doček Nove godine svi se trudimo da ga provedemo u što boljoj atmosferi, društvu i raspoloženju. U zavisnosti od toga šta želite možete...